Taip. Neišdarinėta po truputį apkarsta. "Igaliotinis" <nospam@spam.cl> wrote in message news:k5n6ne$7eh$1@trimpas.omnitel.net... > bet turbut reiktu saldyt jau ishdarineta.. > > "Povilas" <nomail@mail.com> wrote in message > news:k5mlq7$mpe$1@trimpas.omnitel.net... >> Jei uzaldysi karsi,tai jau po keliu savaciu jis bus nevalgomas!O kokius >> eserius islaikysi ir ilgiau,nejausdamas ypatingai didelio skirtumo. >> Tiesa,naudojant vakuumatoriu ir teisingus maiselius,zuvi kameroje galima >> islaikyti iki 24 men. >> >> "Petka" <petras555trinti@gmail.com> wrote in message >> news:k5m9pg$9d9$1@trimpas.omnitel.net... >>> Manau, kad neribotą laiką, jei temperatūra žemiau -18 ir žuvis sandariai >>> supakuota, kad šaltis neištrauktų vandens. Jei klystu ir čia yra >>> sanepidemhigienspecialistų - lai pataiso. Yra kažkokie reikalavimai >>> pramonei - 3 ar 6 mėnesiai. Pats esu atšildęs žuvį po pusmečio ar net po >>> metų ir sėkmingai suvalgęs. >>> --- >>> Petka >>> >>> On 2012-10-17 14:41, rupkis wrote: >>>> laba diena, >>>> >>>> kiek laiko zuvis gali "stoveti" saldymo kameroje, jei ji buvo uzsaldyta >>>> neskrosta. t.y su viduriais , galvomis ir t.t >>>> >>>> aciu >>>> >>>> >>