gurmanai atsirado... kalba eina apie shusharos maisha, atisciuchink. "Povilas" <nomail@mail.com> wrote in message news:k5pdmt$lbg$1@trimpas.omnitel.net... > Ir papildomai uzpoliruok viska Santa Maria citrininiais zuvies > prieskoniais ir bus liuks:( > > "Specelistas" <kas@yra.ble> wrote in message > news:k5oa7s$6cf$1@trimpas.omnitel.net... >> ir nieko jiems nebus atsitike, neshk i rukykla kokia ir padarys viska >> kaip reikia ;) >> gi visais metu laikais galima nusipirkti svieziai rukytos zuvies, o >> pagauti jos galima tikrai ne visus metus >> >> >> >> >> >> "rupkis" <aaaa@ssss.lt> wrote in message >> news:k5o6rd$19k$1@trimpas.omnitel.net... >>> tame ir esme kad turiu saldymo kameroje apie 15 kg karsiu uzsaldes, o >>> jie sudeti i maximos maiseli paprasciausiai. O jau praejo koki puse >>> metu :) >>> >>> "Povilas" <nomail@mail.com> wrote in message >>> news:k5mlq7$mpe$1@trimpas.omnitel.net... >>>> Jei uzaldysi karsi,tai jau po keliu savaciu jis bus nevalgomas!O kokius >>>> eserius islaikysi ir ilgiau,nejausdamas ypatingai didelio skirtumo. >>>> Tiesa,naudojant vakuumatoriu ir teisingus maiselius,zuvi kameroje >>>> galima islaikyti iki 24 men. >>>> >>>> "Petka" <petras555trinti@gmail.com> wrote in message >>>> news:k5m9pg$9d9$1@trimpas.omnitel.net... >>>>> Manau, kad neribota laika, jei temperatura zemiau -18 ir zuvis >>>>> sandariai supakuota, kad saltis neistrauktu vandens. Jei klystu ir cia >>>>> yra sanepidemhigienspecialistu - lai pataiso. Yra kazkokie >>>>> reikalavimai pramonei - 3 ar 6 menesiai. Pats esu atsildes zuvi po >>>>> pusmecio ar net po metu ir sekmingai suvalges. >>>>> --- >>>>> Petka >>>>> >>>>> On 2012-10-17 14:41, rupkis wrote: >>>>>> laba diena, >>>>>> >>>>>> kiek laiko zuvis gali "stoveti" saldymo kameroje, jei ji buvo >>>>>> uzsaldyta >>>>>> neskrosta. t.y su viduriais , galvomis ir t.t >>>>>> >>>>>> aciu >>>>>> >>>>>> >>>> >>> >>> >> >> >