Hmm, čia įdomu. O kažin, ar galima būtų vienu kartu pasidaryt didesnį kiekį ir kažkaip konservuoti? CinCas schrieb: > galima pasidaryti pabai paprasta reikala. > isidedi i folga morku gabaliukais, chesnaku galvu ir pakepi kokia valandele > orkaiteje. dar tokios kietokos turi buti, bet su shakute perpjauti galima > butu, susitrini su kalendros seklomis maltomis, druska , pipirais ir gaunasi > neblogas uzhtepas ant duonos. galima svogunu pakepintu isideti ar shiaip > kokiu prieskoniu. > taip pat gali naudoti tahini. jei turi gera food procesor' namie tai ir > pachiam labai lengva paisdaryti ish sezamo seklu ir nereikes net pirkti. > > > "Svajoklis" <svajoklis@b4net_nospam.lt> wrote in message > news:Xns9B9596473C934Svajoklis@194.176.32.141... >>> Pvz patepu vietoj svieto garstyciu plona sluoksniuka... I visai nieko >>> :) Arba galima krienu uzsidet "Sostines" is tokio mazo indeliuko su >>> vysnava etikete... >> na taip - galima dar alyvogiu alieju suplakti iki emulsijos ir kokiu >> standikliu ideti, kaip antai cholesterolio >> neturincio plakto kiausinio baltymo :) >> >> Siaip reiks paskaitineti, ka is tokiu naturaliu "pakaitalu" zmones visam >> pasaulyje naudoja. Gal kas patiks ir >> bus nesunkiai pasidaroma, tik jauciu teks prie kiek astresnio maisto >> pereiti, kuris to "riebumo" salygini >> trukuma tikrai kompensuoja. >> >> S. > >