Tema: Re: Sviestas vs margarinas
Autorius: Ruta
Data: 2009-01-16 17:31:30
Hmm, čia įdomu. O kažin, ar galima būtų vienu kartu pasidaryt didesnį 
kiekį ir kažkaip konservuoti?

CinCas schrieb:
> galima pasidaryti pabai paprasta reikala.
> isidedi i folga morku gabaliukais, chesnaku galvu ir pakepi kokia valandele 
> orkaiteje. dar tokios kietokos turi buti, bet su shakute perpjauti galima 
> butu, susitrini su kalendros seklomis maltomis, druska , pipirais ir gaunasi 
> neblogas uzhtepas ant duonos. galima svogunu pakepintu isideti ar shiaip 
> kokiu prieskoniu.
> taip pat gali naudoti tahini. jei turi gera food procesor' namie tai ir 
> pachiam labai lengva paisdaryti ish sezamo seklu ir nereikes net pirkti.
> 
> 
> "Svajoklis" <svajoklis@b4net_nospam.lt> wrote in message 
> news:Xns9B9596473C934Svajoklis@194.176.32.141...
>>> Pvz patepu vietoj svieto garstyciu plona sluoksniuka... I visai nieko
>>> :) Arba galima krienu uzsidet "Sostines" is tokio mazo indeliuko su
>>> vysnava etikete...
>> na taip - galima dar alyvogiu alieju suplakti iki emulsijos ir kokiu 
>> standikliu ideti, kaip antai cholesterolio
>> neturincio plakto kiausinio baltymo :)
>>
>> Siaip reiks paskaitineti, ka is tokiu naturaliu "pakaitalu" zmones visam 
>> pasaulyje naudoja. Gal kas patiks ir
>> bus nesunkiai pasidaroma, tik jauciu teks prie kiek astresnio maisto 
>> pereiti, kuris to "riebumo" salygini
>> trukuma tikrai kompensuoja.
>>
>> S. 
> 
>