"Mykolas OK" <mykolas@vartotojai.info> wrote in > > Tarp kitko, zuvies riebalai neturi to blogo poveikio. Ne veltui zuvu tauku > isgerti siuloma. Cia reiketu atkreipt demesi,kad tik siauriniu juru zuvu mesoje yra tu naudingu riebalu,o ezeriniu/upiniu zuvu mesa,ju neturi,todel ji nera tokia vertinga ir gal todel daugelyje Europos saliu pagautu zuvu niekas nevalgo. > > Del majonezo, tai vienas pazistamas susijes su ta pramone taip komentavo: > "kaip gali valgyti produkta, kurio sudetyje ne vienas greitai gendantis > komponentas, o jis gali stoveti puse metu". Na,puse metu,tai gal kiek ir per riebiai pasakyta - juk uztenka palaikyt majoneza atidaryta ir jame pradeda atsiskirdinet riebalai. O kad produkta uztektinai uzkonservuoja pvz.garstycios ir citrinos(actas) rugstis,kurie eina i majonezo sudeti,tai irgi faktas juk stovi naminiai konservai rusiuose ir negenda.