na kolkas nepastebejau neigiamu pakitimu...gali citrinos ivarvinti turetu padeti kazhiek, konservantas vienok :) "Ruta" <rutapeter@online.de> wrote in message news:gkqbip$ih2$1@trimpas.omnitel.net... > Tai jei aldytuve laikai, per savait nesugenda? > > CinCas schrieb: >> nzn, per ~savaite sunaudoju tai kaip ir nekyla tokiu problemu su laikymu >> "Ruta" <rutapeter@online.de> wrote in message >> news:gkq98h$fa1$1@trimpas.omnitel.net... >>> Hmm, ia domu. O kain, ar galima bt vienu kartu pasidaryt didesn >>> kiek ir kakaip konservuoti? >>> >>> CinCas schrieb: >>>> galima pasidaryti pabai paprasta reikala. >>>> isidedi i folga morku gabaliukais, chesnaku galvu ir pakepi kokia >>>> valandele orkaiteje. dar tokios kietokos turi buti, bet su shakute >>>> perpjauti galima butu, susitrini su kalendros seklomis maltomis, druska >>>> , pipirais ir gaunasi neblogas uzhtepas ant duonos. galima svogunu >>>> pakepintu isideti ar shiaip kokiu prieskoniu. >>>> taip pat gali naudoti tahini. jei turi gera food procesor' namie tai ir >>>> pachiam labai lengva paisdaryti ish sezamo seklu ir nereikes net >>>> pirkti. >>>> >>>> >>>> "Svajoklis" <svajoklis@b4net_nospam.lt> wrote in message >>>> news:Xns9B9596473C934Svajoklis@194.176.32.141... >>>>>> Pvz patepu vietoj svieto garstyciu plona sluoksniuka... I visai nieko >>>>>> :) Arba galima krienu uzsidet "Sostines" is tokio mazo indeliuko su >>>>>> vysnava etikete... >>>>> na taip - galima dar alyvogiu alieju suplakti iki emulsijos ir kokiu >>>>> standikliu ideti, kaip antai cholesterolio >>>>> neturincio plakto kiausinio baltymo :) >>>>> >>>>> Siaip reiks paskaitineti, ka is tokiu naturaliu "pakaitalu" zmones >>>>> visam pasaulyje naudoja. Gal kas patiks ir >>>>> bus nesunkiai pasidaroma, tik jauciu teks prie kiek astresnio maisto >>>>> pereiti, kuris to "riebumo" salygini >>>>> trukuma tikrai kompensuoja. >>>>> >>>>> S. >>