nzn, per ~savaite sunaudoju tai kaip ir nekyla tokiu problemu su laikymu "Ruta" <rutapeter@online.de> wrote in message news:gkq98h$fa1$1@trimpas.omnitel.net... > Hmm, ia domu. O kain, ar galima bt vienu kartu pasidaryt didesn > kiek ir kakaip konservuoti? > > CinCas schrieb: >> galima pasidaryti pabai paprasta reikala. >> isidedi i folga morku gabaliukais, chesnaku galvu ir pakepi kokia >> valandele orkaiteje. dar tokios kietokos turi buti, bet su shakute >> perpjauti galima butu, susitrini su kalendros seklomis maltomis, druska , >> pipirais ir gaunasi neblogas uzhtepas ant duonos. galima svogunu >> pakepintu isideti ar shiaip kokiu prieskoniu. >> taip pat gali naudoti tahini. jei turi gera food procesor' namie tai ir >> pachiam labai lengva paisdaryti ish sezamo seklu ir nereikes net pirkti. >> >> >> "Svajoklis" <svajoklis@b4net_nospam.lt> wrote in message >> news:Xns9B9596473C934Svajoklis@194.176.32.141... >>>> Pvz patepu vietoj svieto garstyciu plona sluoksniuka... I visai nieko >>>> :) Arba galima krienu uzsidet "Sostines" is tokio mazo indeliuko su >>>> vysnava etikete... >>> na taip - galima dar alyvogiu alieju suplakti iki emulsijos ir kokiu >>> standikliu ideti, kaip antai cholesterolio >>> neturincio plakto kiausinio baltymo :) >>> >>> Siaip reiks paskaitineti, ka is tokiu naturaliu "pakaitalu" zmones visam >>> pasaulyje naudoja. Gal kas patiks ir >>> bus nesunkiai pasidaroma, tik jauciu teks prie kiek astresnio maisto >>> pereiti, kuris to "riebumo" salygini >>> trukuma tikrai kompensuoja. >>> >>> S. >>