cholesterolis yra gyvulines kilmes reikalas, del to valgant daug gyvunines kilmes maisto naturalu, kad jo kiekis padideja. kitas budas "gauti" cholesterolio yra valgyti riebu maista, nes riebalus virshkina tulzhis, kurios didesne sudedamoji dalis yra tas pats cholesterolis. taigi jei keisi savo raciona mazhiau riebiais produktais kaip antai "liesa" varshke, "liesas" pienas "liesas" majonezas ar "liesa" mesa tai problema spresi tik dalinai. aishku nezhinia kiek rimta pas tave problema (jei ne paslaptis, kokis cholesterolio kiekis? ) ir kokias "mieras" reikia priimti. kas link daktaru patarimu, tai jie nera dietologai ir pas juos supratimas apie mityba yra minimalus, o kartais ir tas minimumas buna klaidingas. "Svajoklis" <svajoklis@b4net_nospam.lt> wrote in message news:Xns9B986B61B8585Svajoklis@194.176.32.141... >> jei jau uzdraude, tai turejo papasakot ir apie alternatyvius maisto >> produktus > > papasakojo - sake stenkis sviesta keisti augaliniais riebalais. Man tokio > pasakymo nepakako, todel va cia > ir paklausiau > > S.