Tema: Re: Sviestas vs margarinas
Autorius: Ruta
Data: 2009-01-16 18:11:06
Tai jei šaldytuve laikai, per savaitę nesugenda?

CinCas schrieb:
> nzn, per ~savaite sunaudoju tai kaip ir nekyla tokiu problemu su laikymu
> "Ruta" <rutapeter@online.de> wrote in message 
> news:gkq98h$fa1$1@trimpas.omnitel.net...
>> Hmm, čia įdomu. O kažin, ar galima būtų vienu kartu pasidaryt didesnį 
>> kiekį ir kažkaip konservuoti?
>>
>> CinCas schrieb:
>>> galima pasidaryti pabai paprasta reikala.
>>> isidedi i folga morku gabaliukais, chesnaku galvu ir pakepi kokia 
>>> valandele orkaiteje. dar tokios kietokos turi buti, bet su shakute 
>>> perpjauti galima butu, susitrini su kalendros seklomis maltomis, druska , 
>>> pipirais ir gaunasi neblogas uzhtepas ant duonos. galima svogunu 
>>> pakepintu isideti ar shiaip kokiu prieskoniu.
>>> taip pat gali naudoti tahini. jei turi gera food procesor' namie tai ir 
>>> pachiam labai lengva paisdaryti ish sezamo seklu ir nereikes net pirkti.
>>>
>>>
>>> "Svajoklis" <svajoklis@b4net_nospam.lt> wrote in message 
>>> news:Xns9B9596473C934Svajoklis@194.176.32.141...
>>>>> Pvz patepu vietoj svieto garstyciu plona sluoksniuka... I visai nieko
>>>>> :) Arba galima krienu uzsidet "Sostines" is tokio mazo indeliuko su
>>>>> vysnava etikete...
>>>> na taip - galima dar alyvogiu alieju suplakti iki emulsijos ir kokiu 
>>>> standikliu ideti, kaip antai cholesterolio
>>>> neturincio plakto kiausinio baltymo :)
>>>>
>>>> Siaip reiks paskaitineti, ka is tokiu naturaliu "pakaitalu" zmones visam 
>>>> pasaulyje naudoja. Gal kas patiks ir
>>>> bus nesunkiai pasidaroma, tik jauciu teks prie kiek astresnio maisto 
>>>> pereiti, kuris to "riebumo" salygini
>>>> trukuma tikrai kompensuoja.
>>>>
>>>> S.
>