Tai jei šaldytuve laikai, per savaitę nesugenda? CinCas schrieb: > nzn, per ~savaite sunaudoju tai kaip ir nekyla tokiu problemu su laikymu > "Ruta" <rutapeter@online.de> wrote in message > news:gkq98h$fa1$1@trimpas.omnitel.net... >> Hmm, čia įdomu. O kažin, ar galima būtų vienu kartu pasidaryt didesnį >> kiekį ir kažkaip konservuoti? >> >> CinCas schrieb: >>> galima pasidaryti pabai paprasta reikala. >>> isidedi i folga morku gabaliukais, chesnaku galvu ir pakepi kokia >>> valandele orkaiteje. dar tokios kietokos turi buti, bet su shakute >>> perpjauti galima butu, susitrini su kalendros seklomis maltomis, druska , >>> pipirais ir gaunasi neblogas uzhtepas ant duonos. galima svogunu >>> pakepintu isideti ar shiaip kokiu prieskoniu. >>> taip pat gali naudoti tahini. jei turi gera food procesor' namie tai ir >>> pachiam labai lengva paisdaryti ish sezamo seklu ir nereikes net pirkti. >>> >>> >>> "Svajoklis" <svajoklis@b4net_nospam.lt> wrote in message >>> news:Xns9B9596473C934Svajoklis@194.176.32.141... >>>>> Pvz patepu vietoj svieto garstyciu plona sluoksniuka... I visai nieko >>>>> :) Arba galima krienu uzsidet "Sostines" is tokio mazo indeliuko su >>>>> vysnava etikete... >>>> na taip - galima dar alyvogiu alieju suplakti iki emulsijos ir kokiu >>>> standikliu ideti, kaip antai cholesterolio >>>> neturincio plakto kiausinio baltymo :) >>>> >>>> Siaip reiks paskaitineti, ka is tokiu naturaliu "pakaitalu" zmones visam >>>> pasaulyje naudoja. Gal kas patiks ir >>>> bus nesunkiai pasidaroma, tik jauciu teks prie kiek astresnio maisto >>>> pereiti, kuris to "riebumo" salygini >>>> trukuma tikrai kompensuoja. >>>> >>>> S. >