Tema: Re: duona su suriu
Autorius: Tomas
Data: 2009-08-24 19:24:38
Belekoki fermentini...?

"A&G" <laiskudeze@takas.lt> wrote in message 
news:h6uepp$bt0$1@trimpas.omnitel.net...
> su majonezu maiso
> "Tomas" <nera@meilo.lt> wrote in message 
> news:h6udkq$ac7$1@trimpas.omnitel.net...
>> Sveiki,
>> kaip zhinia visokiose maitinimo istaigose prie alaus buna toks 
>> patiekalas -
>> kepinta duona uzhpilta suriu ar kazhkokiu tai produktu, panashiu i suri. 
>> Pas
>> vienus tas suris vos atveses ishkart kieteja ir pasidaro panashus i guma 
>> ir
>> neskanus, pas kitus - ilgai ishlieka tasus, beveik iki visai ataushtant.
>> Spalva shviesi, beveik balta.
>> Gal zhinote kas receptuka to teisingo surio padazho, ar cia tiesiog 
>> teisinga
>> suri reik pasirinkti, o ne eilini fermentini...?
>>
>>