o nuodas kame ? .. "A&G" <laiskudeze@takas.lt> wrote in message news:h6uf5f$c9v$1@trimpas.omnitel.net... > nu taip, tokiam "gurmaniskam"patiekalui neieskos superduper surio, dar > galima cesnako smulkinto idet :) as kai nusprendziu nusinuodyt su sveciais > tai per puse imu surio ir majonezo ir dar cesnako dedu, jau pakepinta > duona galima uzpilt situ brudu ir idet i mikrobange kad istirptu suris nu > ir nuodyjiesi :) > > "Tomas" <nera@meilo.lt> wrote in message > news:h6ues5$bvn$1@trimpas.omnitel.net... >> Belekoki fermentini...? >> >> "A&G" <laiskudeze@takas.lt> wrote in message >> news:h6uepp$bt0$1@trimpas.omnitel.net... >>> su majonezu maiso >>> "Tomas" <nera@meilo.lt> wrote in message >>> news:h6udkq$ac7$1@trimpas.omnitel.net... >>>> Sveiki, >>>> kaip zhinia visokiose maitinimo istaigose prie alaus buna toks >>>> patiekalas - >>>> kepinta duona uzhpilta suriu ar kazhkokiu tai produktu, panashiu i >>>> suri. >>>> Pas >>>> vienus tas suris vos atveses ishkart kieteja ir pasidaro panashus i >>>> guma >>>> ir >>>> neskanus, pas kitus - ilgai ishlieka tasus, beveik iki visai >>>> ataushtant. >>>> Spalva shviesi, beveik balta. >>>> Gal zhinote kas receptuka to teisingo surio padazho, ar cia tiesiog >>>> teisinga >>>> suri reik pasirinkti, o ne eilini fermentini...? >>>> >>>> >> >>