Tema: Re: duona su suriu
Autorius: Tomas
Data: 2009-08-25 19:56:31
Majoneze. Jo lygtais nepatartina kepint ir po to vartot, kazhkas tai 
ishsiskiria.

"ig" <stop@spam.lt> wrote in message 
news:h71433$g0b$1@trimpas.omnitel.net...
>o nuodas kame ?
>
> .
> "A&G" <laiskudeze@takas.lt> wrote in message 
> news:h6uf5f$c9v$1@trimpas.omnitel.net...
>> nu taip, tokiam "gurmaniskam"patiekalui neieskos superduper surio, dar 
>> galima cesnako smulkinto idet :) as kai nusprendziu nusinuodyt su 
>> sveciais tai per puse imu surio ir majonezo ir dar cesnako dedu, jau 
>> pakepinta duona galima uzpilt situ brudu ir idet i mikrobange kad 
>> istirptu suris nu ir nuodyjiesi :)
>>
>> "Tomas" <nera@meilo.lt> wrote in message 
>> news:h6ues5$bvn$1@trimpas.omnitel.net...
>>> Belekoki fermentini...?
>>>
>>> "A&G" <laiskudeze@takas.lt> wrote in message
>>> news:h6uepp$bt0$1@trimpas.omnitel.net...
>>>> su majonezu maiso
>>>> "Tomas" <nera@meilo.lt> wrote in message
>>>> news:h6udkq$ac7$1@trimpas.omnitel.net...
>>>>> Sveiki,
>>>>> kaip zhinia visokiose maitinimo istaigose prie alaus buna toks
>>>>> patiekalas -
>>>>> kepinta duona uzhpilta suriu ar kazhkokiu tai produktu, panashiu i 
>>>>> suri.
>>>>> Pas
>>>>> vienus tas suris vos atveses ishkart kieteja ir pasidaro panashus i 
>>>>> guma
>>>>> ir
>>>>> neskanus, pas kitus - ilgai ishlieka tasus, beveik iki visai 
>>>>> ataushtant.
>>>>> Spalva shviesi, beveik balta.
>>>>> Gal zhinote kas receptuka to teisingo surio padazho, ar cia tiesiog
>>>>> teisinga
>>>>> suri reik pasirinkti, o ne eilini fermentini...?
>>>>>
>>>>>
>>>
>>>
>