Majoneze. Jo lygtais nepatartina kepint ir po to vartot, kazhkas tai ishsiskiria. "ig" <stop@spam.lt> wrote in message news:h71433$g0b$1@trimpas.omnitel.net... >o nuodas kame ? > > . > "A&G" <laiskudeze@takas.lt> wrote in message > news:h6uf5f$c9v$1@trimpas.omnitel.net... >> nu taip, tokiam "gurmaniskam"patiekalui neieskos superduper surio, dar >> galima cesnako smulkinto idet :) as kai nusprendziu nusinuodyt su >> sveciais tai per puse imu surio ir majonezo ir dar cesnako dedu, jau >> pakepinta duona galima uzpilt situ brudu ir idet i mikrobange kad >> istirptu suris nu ir nuodyjiesi :) >> >> "Tomas" <nera@meilo.lt> wrote in message >> news:h6ues5$bvn$1@trimpas.omnitel.net... >>> Belekoki fermentini...? >>> >>> "A&G" <laiskudeze@takas.lt> wrote in message >>> news:h6uepp$bt0$1@trimpas.omnitel.net... >>>> su majonezu maiso >>>> "Tomas" <nera@meilo.lt> wrote in message >>>> news:h6udkq$ac7$1@trimpas.omnitel.net... >>>>> Sveiki, >>>>> kaip zhinia visokiose maitinimo istaigose prie alaus buna toks >>>>> patiekalas - >>>>> kepinta duona uzhpilta suriu ar kazhkokiu tai produktu, panashiu i >>>>> suri. >>>>> Pas >>>>> vienus tas suris vos atveses ishkart kieteja ir pasidaro panashus i >>>>> guma >>>>> ir >>>>> neskanus, pas kitus - ilgai ishlieka tasus, beveik iki visai >>>>> ataushtant. >>>>> Spalva shviesi, beveik balta. >>>>> Gal zhinote kas receptuka to teisingo surio padazho, ar cia tiesiog >>>>> teisinga >>>>> suri reik pasirinkti, o ne eilini fermentini...? >>>>> >>>>> >>> >>> >