Aha, ten anekdota toki girdejau kai gere ten viska po truputi ir galu gale sausainiais apsinuodyjo..... Taigi ne su kefyru valgai !!! :))) "marukas" <marukasTRIMVIENAS@gmail.com> wrote in message news:h6ug9d$dml$1@trimpas.omnitel.net... > ne maistas ten - visada is ryto galva skauda kai uzvalgau. > > "Tomas" <nera@meilo.lt> wrote in message > news:h6udkq$ac7$1@trimpas.omnitel.net... >> Sveiki, >> kaip zhinia visokiose maitinimo istaigose prie alaus buna toks >> patiekalas - kepinta duona uzhpilta suriu ar kazhkokiu tai produktu, >> panashiu i suri. Pas vienus tas suris vos atveses ishkart kieteja ir >> pasidaro panashus i guma ir neskanus, pas kitus - ilgai ishlieka tasus, >> beveik iki visai ataushtant. Spalva shviesi, beveik balta. >> Gal zhinote kas receptuka to teisingo surio padazho, ar cia tiesiog >> teisinga suri reik pasirinkti, o ne eilini fermentini...? >> > >