nu taip, tokiam "gurmaniskam"patiekalui neieskos superduper surio, dar galima cesnako smulkinto idet :) as kai nusprendziu nusinuodyt su sveciais tai per puse imu surio ir majonezo ir dar cesnako dedu, jau pakepinta duona galima uzpilt situ brudu ir idet i mikrobange kad istirptu suris nu ir nuodyjiesi :) "Tomas" <nera@meilo.lt> wrote in message news:h6ues5$bvn$1@trimpas.omnitel.net... > Belekoki fermentini...? > > "A&G" <laiskudeze@takas.lt> wrote in message > news:h6uepp$bt0$1@trimpas.omnitel.net... >> su majonezu maiso >> "Tomas" <nera@meilo.lt> wrote in message >> news:h6udkq$ac7$1@trimpas.omnitel.net... >>> Sveiki, >>> kaip zhinia visokiose maitinimo istaigose prie alaus buna toks >>> patiekalas - >>> kepinta duona uzhpilta suriu ar kazhkokiu tai produktu, panashiu i suri. >>> Pas >>> vienus tas suris vos atveses ishkart kieteja ir pasidaro panashus i guma >>> ir >>> neskanus, pas kitus - ilgai ishlieka tasus, beveik iki visai ataushtant. >>> Spalva shviesi, beveik balta. >>> Gal zhinote kas receptuka to teisingo surio padazho, ar cia tiesiog >>> teisinga >>> suri reik pasirinkti, o ne eilini fermentini...? >>> >>> > >