Tema: Re: duona su suriu
Autorius: A&G
Data: 2009-08-24 19:29:35
nu taip, tokiam "gurmaniskam"patiekalui neieskos superduper surio, dar galima cesnako smulkinto idet :) as kai nusprendziu nusinuodyt su sveciais tai per puse imu surio ir majonezo ir dar cesnako dedu, jau pakepinta duona galima uzpilt situ brudu ir idet i mikrobange kad istirptu suris nu ir nuodyjiesi :)

"Tomas" <nera@meilo.lt> wrote in message news:h6ues5$bvn$1@trimpas.omnitel.net...
> Belekoki fermentini...?
> 
> "A&G" <laiskudeze@takas.lt> wrote in message 
> news:h6uepp$bt0$1@trimpas.omnitel.net...
>> su majonezu maiso
>> "Tomas" <nera@meilo.lt> wrote in message 
>> news:h6udkq$ac7$1@trimpas.omnitel.net...
>>> Sveiki,
>>> kaip zhinia visokiose maitinimo istaigose prie alaus buna toks 
>>> patiekalas -
>>> kepinta duona uzhpilta suriu ar kazhkokiu tai produktu, panashiu i suri. 
>>> Pas
>>> vienus tas suris vos atveses ishkart kieteja ir pasidaro panashus i guma 
>>> ir
>>> neskanus, pas kitus - ilgai ishlieka tasus, beveik iki visai ataushtant.
>>> Spalva shviesi, beveik balta.
>>> Gal zhinote kas receptuka to teisingo surio padazho, ar cia tiesiog 
>>> teisinga
>>> suri reik pasirinkti, o ne eilini fermentini...?
>>>
>>> 
> 
>