Majonezo "kenksmingumas" priklauso urban legends kategorijai, jei jo sudeti paskaityti tikrai nerasit ten kalio cianido :) Jei rimciau pasidomesit kuo jis toks kenksmingas, suzinosit, kad "kenksmingas yra majonezas, nes viename jo valgomajame šaukšte – 157 kcal ir 17 g riebalų" :)) Daugiau nieko rimto. Daug nesamoningu siaubu-baubu zmones megsta prisigalvoti ir po to gazdina vieni kitus. O suris+majonezas is tikro labai tinka prie tos duonos. Skanaus :) "Tomas" <nera@meilo.lt> wrote in message news:h7153v$gsg$1@trimpas.omnitel.net... > Majoneze. Jo lygtais nepatartina kepint ir po to vartot, kazhkas tai > ishsiskiria. > > "ig" <stop@spam.lt> wrote in message > news:h71433$g0b$1@trimpas.omnitel.net... >>o nuodas kame ? >> >> . >> "A&G" <laiskudeze@takas.lt> wrote in message >> news:h6uf5f$c9v$1@trimpas.omnitel.net... >>> nu taip, tokiam "gurmaniskam"patiekalui neieskos superduper surio, dar >>> galima cesnako smulkinto idet :) as kai nusprendziu nusinuodyt su >>> sveciais tai per puse imu surio ir majonezo ir dar cesnako dedu, jau >>> pakepinta duona galima uzpilt situ brudu ir idet i mikrobange kad >>> istirptu suris nu ir nuodyjiesi :) >>> >>> "Tomas" <nera@meilo.lt> wrote in message >>> news:h6ues5$bvn$1@trimpas.omnitel.net... >>>> Belekoki fermentini...? >>>> >>>> "A&G" <laiskudeze@takas.lt> wrote in message >>>> news:h6uepp$bt0$1@trimpas.omnitel.net... >>>>> su majonezu maiso >>>>> "Tomas" <nera@meilo.lt> wrote in message >>>>> news:h6udkq$ac7$1@trimpas.omnitel.net... >>>>>> Sveiki, >>>>>> kaip zhinia visokiose maitinimo istaigose prie alaus buna toks >>>>>> patiekalas - >>>>>> kepinta duona uzhpilta suriu ar kazhkokiu tai produktu, panashiu i >>>>>> suri. >>>>>> Pas >>>>>> vienus tas suris vos atveses ishkart kieteja ir pasidaro panashus i >>>>>> guma >>>>>> ir >>>>>> neskanus, pas kitus - ilgai ishlieka tasus, beveik iki visai >>>>>> ataushtant. >>>>>> Spalva shviesi, beveik balta. >>>>>> Gal zhinote kas receptuka to teisingo surio padazho, ar cia tiesiog >>>>>> teisinga >>>>>> suri reik pasirinkti, o ne eilini fermentini...? >>>>>> >>>>>> >>>> >>>> >> > >