Pasakoju: I aukstesni inda ileidziu kiausinio tryni,idedu sauksteli garstyciu,siek tiek druskos ir cukraus- sitie dalykai pagal skoni.Viska mikseriu suplaku.Tada labai leta srovele per indo sienele leidziu alieju,o mikseris vis suka ta mase.Ir taip leidziu ta alieju kol jau pastebiu,kad mase pasidare man priimtinos kocistensijos arba kiekio.Tada i ta mase,velgi leta srovele,suleidziu siek tiek rugstelejusio vandenuko - tai gali but ir vanduo su actu ir vanduo su citrinos sultim ir vanduo su taip megiama LPetkeviciaus citrinos rugstimi.Parugstintas vandenukas siek tiek suminkstina majonezo koncistensija ir padaro ji sviesesniu. P.S.Visi produktai greiztai turi buti kambario temperaturos! "Edvinas" <edvinas@darbe.lt> wrote in message news:hb78nc$m17$1@trimpas.omnitel.net... > Iris rase: >> oi, nu nesakykit, tikrai nesudetinga.. jau net as , beveik neturedama >> kulinariniu sugebejimu, per 5 minutes sugebejau pasidaryti labai net >> majonezisko majonezo... > > Tai gal baikit kaip mazi vaikai girtis "Ir as moku!" ir parasykit > konkreciai kaip ta darote.