Prisiminiau dar viena fokusa - vietoje vandenuko,pabaigoje galima naudoti skysti is zaliuju zirneliu konservu indelio. "Povilas" <geras@vilkas.lt> wrote in message news:hb797k$mqg$1@trimpas.omnitel.net... > Pasakoju: > > I aukstesni inda ileidziu kiausinio tryni,idedu sauksteli garstyciu,siek > tiek druskos ir cukraus- sitie dalykai pagal skoni.Viska mikseriu > suplaku.Tada labai leta srovele per indo sienele leidziu alieju,o mikseris > vis suka ta mase.Ir taip leidziu ta alieju kol jau pastebiu,kad mase > pasidare man priimtinos kocistensijos arba kiekio.Tada i ta mase,velgi > leta srovele,suleidziu siek tiek rugstelejusio vandenuko - tai gali but ir > vanduo su actu ir vanduo su citrinos sultim ir vanduo su taip megiama > LPetkeviciaus citrinos rugstimi.Parugstintas vandenukas siek tiek > suminkstina majonezo koncistensija ir padaro ji sviesesniu. > > P.S.Visi produktai greiztai turi buti kambario temperaturos! > > "Edvinas" <edvinas@darbe.lt> wrote in message > news:hb78nc$m17$1@trimpas.omnitel.net... >> Iris rase: >>> oi, nu nesakykit, tikrai nesudetinga.. jau net as , beveik neturedama >>> kulinariniu sugebejimu, per 5 minutes sugebejau pasidaryti labai net >>> majonezisko majonezo... >> >> Tai gal baikit kaip mazi vaikai girtis "Ir as moku!" ir parasykit >> konkreciai kaip ta darote. > > > >