Tema: Re: Helman's majonezas
Autorius: Ruta
Data: 2009-10-15 20:10:33
O nesvarbu kokiu greičiu mikseriu plakt? Ar geriau lėčiau?

Povilas schrieb:
> Pasakoju:
> 
> I aukstesni inda ileidziu kiausinio tryni,idedu sauksteli garstyciu,siek 
> tiek druskos ir cukraus- sitie dalykai pagal skoni.Viska mikseriu 
> suplaku.Tada labai leta srovele per indo sienele leidziu alieju,o mikseris 
> vis suka ta mase.Ir taip leidziu ta alieju kol jau pastebiu,kad mase 
> pasidare man priimtinos kocistensijos arba kiekio.Tada i ta mase,velgi leta 
> srovele,suleidziu siek tiek rugstelejusio vandenuko - tai gali but ir vanduo 
> su actu ir vanduo su citrinos sultim ir vanduo su taip megiama LPetkeviciaus 
> citrinos rugstimi.Parugstintas vandenukas siek tiek suminkstina majonezo 
> koncistensija ir padaro ji sviesesniu.
> 
> P.S.Visi produktai greiztai turi buti kambario temperaturos!
> 
> "Edvinas" <edvinas@darbe.lt> wrote in message 
> news:hb78nc$m17$1@trimpas.omnitel.net...
>> Iris rase:
>>> oi, nu nesakykit, tikrai nesudetinga.. jau net as , beveik neturedama 
>>> kulinariniu sugebejimu, per 5 minutes sugebejau pasidaryti labai net 
>>> majonezisko majonezo...
>> Tai gal baikit kaip mazi vaikai girtis "Ir as moku!" ir parasykit 
>> konkreciai kaip ta darote.
> 
> 
>