Tema: Re: Helman's majonezas
Autorius: Iris
Data: 2009-10-15 17:29:02
igzektly, aš dariau labai panašiai. Tik pyliau berods tiesiog acto šiek 
tiek, neskiesto vandeniu, ale gavosi vis tiek puikiai.
Jei norisi, galima dar priedų kokių įmaišyt, pvz., krapų ar krienų

"Povilas" <geras@vilkas.lt> wrote in message 
news:hb797k$mqg$1@trimpas.omnitel.net...
> Pasakoju:
>
> I aukstesni inda ileidziu kiausinio tryni,idedu sauksteli garstyciu,siek 
> tiek druskos ir cukraus- sitie dalykai pagal skoni.Viska mikseriu 
> suplaku.Tada labai leta srovele per indo sienele leidziu alieju,o mikseris 
> vis suka ta mase.Ir taip leidziu ta alieju kol jau pastebiu,kad mase 
> pasidare man priimtinos kocistensijos arba kiekio.Tada i ta mase,velgi 
> leta srovele,suleidziu siek tiek rugstelejusio vandenuko - tai gali but ir 
> vanduo su actu ir vanduo su citrinos sultim ir vanduo su taip megiama 
> LPetkeviciaus citrinos rugstimi.Parugstintas vandenukas siek tiek 
> suminkstina majonezo koncistensija ir padaro ji sviesesniu.
>
> P.S.Visi produktai greiztai turi buti kambario temperaturos!
>
> "Edvinas" <edvinas@darbe.lt> wrote in message 
> news:hb78nc$m17$1@trimpas.omnitel.net...
>> Iris rase:
>>> oi, nu nesakykit, tikrai nesudetinga.. jau net as , beveik neturedama 
>>> kulinariniu sugebejimu, per 5 minutes sugebejau pasidaryti labai net 
>>> majonezisko majonezo...
>>
>> Tai gal baikit kaip mazi vaikai girtis "Ir as moku!" ir parasykit 
>> konkreciai kaip ta darote.
>
>
>