Teisingas pastebejimas! Bet vat klausimas kur gaut teisingu kulturiniu mieliu? Aisku , galima pirkt is medeja.lt , bet su tom mielem kazkas ne taip yra - man jos savo struktura ir kvapu labai panasios i kepimo mieles ir ju poveikis kazkoks atominis - procesas pradeda vykt tiesiog atomu skaidymosi grandines principu ir greiciu,bet labai greit sustoja. Bet jei vynas nesigavo ,tai galima pabandyt tokiu budu pataisyt, juo labiau,kad tos mieles kainuoja apie 6 -8 lt . "vytas" <vytasra@gmail.com> parase naujienu news:hddo1u$aom$1@trimpas.omnitel.net... > Geriau jau nusipirkti kulturiniu mieliu ir pratesti. > Itariu, laukines zuvo prie kokiu 5 laipsniu. > > >> Uzraug nedideli kieki svieziu sulciu is naujo ir supilk i nustojusi rugti >> vyna. Procesas atsinaujins, jei ten alkoholio koncentracija dar nesiekia >> 12 laipsniu. >>> Taip jau gavosi, kad buvo supilta per daug cukraus i vyna, kuriame >>> nebebuvo mieliu... >>> Jis gavosi silpnas bet laabai saldus. >>> Imanoma isgelbeti? >>> >>> G2 >>> >> >>