Pas mane jeu ketvirta savaite burbuliuoja. Aktyvi fermentacija kokias 3-4 dienas tesesi. Dabar po burbula kas minute. As dali cukraus keiciau gliukoze ir fruktoze. O mieles jas skaido leciau, negu runkelini cukru. Povilas wrote: > Teisingas pastebejimas! Bet vat klausimas kur gaut teisingu kulturiniu > mieliu? Aisku , galima pirkt is medeja.lt , bet su tom mielem kazkas ne > taip yra - man jos savo struktura ir kvapu labai panasios i kepimo > mieles ir ju poveikis kazkoks atominis - procesas pradeda vykt tiesiog > atomu skaidymosi grandines principu ir greiciu,bet labai greit sustoja. > Bet jei vynas nesigavo ,tai galima pabandyt tokiu budu pataisyt, juo > labiau,kad tos mieles kainuoja apie 6 -8 lt . > > "vytas" <vytasra@gmail.com> parase naujienu > news:hddo1u$aom$1@trimpas.omnitel.net... >> Geriau jau nusipirkti kulturiniu mieliu ir pratesti. >> Itariu, laukines zuvo prie kokiu 5 laipsniu. >> >> >>> Uzraug nedideli kieki svieziu sulciu is naujo ir supilk i nustojusi >>> rugti vyna. Procesas atsinaujins, jei ten alkoholio koncentracija dar >>> nesiekia 12 laipsniu. >>>> Taip jau gavosi, kad buvo supilta per daug cukraus i vyna, kuriame >>>> nebebuvo mieliu... >>>> Jis gavosi silpnas bet laabai saldus. >>>> Imanoma isgelbeti? >>>> >>>> G2 >>>> >>> >>> >