skirtumai tarp vokiskos ir lenkiskos karkos (perspeju, gali but subjektyvu, bet is asmenines patirties): lenkiska, su pavirimu - minkstutele, jei apkepta pabaigoj - su plutele tik ant odos vokiska - kietesne, skura sukepus LB "LB" <linasbal@ekoi.lt> wrote in message news:hfifrg$12g$1@trimpas.omnitel.net... > receptas tinkamas > http://www.wielkiezarcie.com/recipe9555.html > versti dabar neturiu laiko > LB > > "Tomas" <t@t.lt> wrote in message news:hfid3a$ruj$1@trimpas.omnitel.net... >> Sveiki, >> >> su sąlyga, kad uošvis pjovė kiaulę namie atsirado karka. Kažkada rodos >> buvo diskusija apie jos ruošimą, bet neberodo. >> Taigi prašau pasidalinti mintimis apie karkos ruošimą valgymui. >> >> Ačiū, Tomas > >