Tema: Re: karka
Autorius: LB
Data: 2009-12-07 11:44:00
skirtumai tarp vokiskos ir lenkiskos karkos (perspeju, gali but subjektyvu, 
bet is asmenines patirties):

lenkiska, su pavirimu - minkstutele, jei apkepta pabaigoj - su plutele tik 
ant odos
vokiska - kietesne, skura sukepus

LB

"LB" <linasbal@ekoi.lt> wrote in message 
news:hfifrg$12g$1@trimpas.omnitel.net...
> receptas tinkamas
> http://www.wielkiezarcie.com/recipe9555.html
> versti dabar neturiu laiko
> LB
>
> "Tomas" <t@t.lt> wrote in message news:hfid3a$ruj$1@trimpas.omnitel.net...
>> Sveiki,
>>
>> su sąlyga, kad uošvis pjovė kiaulę namie atsirado karka. Kažkada rodos 
>> buvo diskusija apie jos ruošimą, bet neberodo.
>> Taigi prašau pasidalinti mintimis apie karkos ruošimą valgymui.
>>
>> Ačiū, Tomas
>
>