kiek vokietijoj esu suedes karku - nei viena lenkiska ar lietuviska net nepanasi. minstutele, apskrudusi, mesa burnoj tirpsta... niamm.... kepa be apvirimo. -- T "LB" <linasbal@ekoi.lt> wrote in message news:hfiip0$6cu$1@trimpas.omnitel.net... > skirtumai tarp vokiskos ir lenkiskos karkos (perspeju, gali but subjektyvu, > bet is asmenines patirties): > > lenkiska, su pavirimu - minkstutele, jei apkepta pabaigoj - su plutele tik > ant odos > vokiska - kietesne, skura sukepus > > LB > > "LB" <linasbal@ekoi.lt> wrote in message > news:hfifrg$12g$1@trimpas.omnitel.net... >> receptas tinkamas >> http://www.wielkiezarcie.com/recipe9555.html >> versti dabar neturiu laiko >> LB >> >> "Tomas" <t@t.lt> wrote in message news:hfid3a$ruj$1@trimpas.omnitel.net... >>> Sveiki, >>> >>> su sąlyga, kad uošvis pjovė kiaulę namie atsirado karka. Kažkada rodos >>> buvo diskusija apie jos ruošimą, bet neberodo. >>> Taigi prašau pasidalinti mintimis apie karkos ruošimą valgymui. >>> >>> Ačiū, Tomas >> >> > >