Tema: Re: karka
Autorius: TranZOO
Data: 2009-12-07 12:48:46
kiek vokietijoj esu suedes karku - nei viena lenkiska ar lietuviska net nepanasi.

minstutele, apskrudusi, mesa burnoj tirpsta... niamm....

kepa be apvirimo.

--
T


"LB" <linasbal@ekoi.lt> wrote in message news:hfiip0$6cu$1@trimpas.omnitel.net...
> skirtumai tarp vokiskos ir lenkiskos karkos (perspeju, gali but subjektyvu, 
> bet is asmenines patirties):
> 
> lenkiska, su pavirimu - minkstutele, jei apkepta pabaigoj - su plutele tik 
> ant odos
> vokiska - kietesne, skura sukepus
> 
> LB
> 
> "LB" <linasbal@ekoi.lt> wrote in message 
> news:hfifrg$12g$1@trimpas.omnitel.net...
>> receptas tinkamas
>> http://www.wielkiezarcie.com/recipe9555.html
>> versti dabar neturiu laiko
>> LB
>>
>> "Tomas" <t@t.lt> wrote in message news:hfid3a$ruj$1@trimpas.omnitel.net...
>>> Sveiki,
>>>
>>> su sąlyga, kad uošvis pjovė kiaulę namie atsirado karka. Kažkada rodos 
>>> buvo diskusija apie jos ruošimą, bet neberodo.
>>> Taigi prašau pasidalinti mintimis apie karkos ruošimą valgymui.
>>>
>>> Ačiū, Tomas
>>
>> 
> 
>