Turbut pries 2.5 -3 metus cia kazkas buvo uzrodes paprastuteli karkos kepimo metoda. Pamenu ,kad tikrai gaminau ir visi sulapnojome labai skaniai. Taip pat pamenu, kad ten ilgai reikejo kepti orkaiteje iki susidare ta traski skurele - gal kokias 2 ar net 3 valandas. "Tomas" <t@t.lt> parašė naujienų news:hfihl8$4bf$1@trimpas.omnitel.net... > > > "LB" <linasbal@ekoi.lt> parašė naujienų > news:hfifpa$uh$1@trimpas.omnitel.net... >> jei kerti lenkiskai: http://www.youtube.com/watch?v=lquPW9jioRE >> siap tai kultinis lenku valgis - golonka :) >> pries pora sav pas Baltstoges mera buvo pateikta oficialaus priemimo >> metu. riebu, bet jega. teisingi krienai yra BUTINI >> LB > > Visai norėčiau išvengti mėsos apvirimo, nes nesu didelis virtos mėsos > gerbėjas. > Radau "bavarišką" recpetą, tai kepa orkaitėj skardoj pripylę vandens. > Mėsos gabalas nemažas, nesinori sudeginti, o žalios valgyt tuo labiau :) >