As buvau tiek prisiklauses palankiausiu atsiliepimu apie tas vokiskas superkarkas, bet niekad nedrysdavau ju pirkt, nes man tos porcijytes pasirdodydavo per dideles, kad ant greituju pavyktu sudoroti. Na, bet kai nuvareme I Oktoberfest, tai viena diena pries patekima I pacia svente, nutareme pasitusyt po miesta , na ir aisku paragaut ju isgirtuju karku dar Hitlerio zaliuku pamegtoje aludeje HB. Stipriai nesigilinant I pacia aplinka, pasakysiu kad karka man nesukele absol jokiu palankiu emociju, o kadangi man dar ir glutamatas visur vaidenasi, tai ir joje as ji aptikau. Juokas juokais, bet tikrai I savo karkas jie sugebejo idet kazka is situ brudu serijos + buvo kazkokiu tai dazikliu panaudota. O info mazyciais mazyciais skaiciukais prie kiekvieno is patiekalu + paaiskinimai meniu lapo apacioje , visgi buvo pateikti. "TranZOO" <laisku@nera.net> parašė naujienų news:hfimie$d49$1@trimpas.omnitel.net... > kiek vokietijoj esu suedes karku - nei viena lenkiska ar lietuviska net > nepanasi. > > minstutele, apskrudusi, mesa burnoj tirpsta... niamm.... > > kepa be apvirimo. > > -- > T > > > "LB" <linasbal@ekoi.lt> wrote in message > news:hfiip0$6cu$1@trimpas.omnitel.net... >> skirtumai tarp vokiskos ir lenkiskos karkos (perspeju, gali but >> subjektyvu, >> bet is asmenines patirties): >> >> lenkiska, su pavirimu - minkstutele, jei apkepta pabaigoj - su plutele >> tik >> ant odos >> vokiska - kietesne, skura sukepus >> >> LB >> >> "LB" <linasbal@ekoi.lt> wrote in message >> news:hfifrg$12g$1@trimpas.omnitel.net... >>> receptas tinkamas >>> http://www.wielkiezarcie.com/recipe9555.html >>> versti dabar neturiu laiko >>> LB >>> >>> "Tomas" <t@t.lt> wrote in message >>> news:hfid3a$ruj$1@trimpas.omnitel.net... >>>> Sveiki, >>>> >>>> su sąlyga, kad uošvis pjovė kiaulę namie atsirado karka. Kažkada rodos >>>> buvo diskusija apie jos ruošimą, bet neberodo. >>>> Taigi prašau pasidalinti mintimis apie karkos ruošimą valgymui. >>>> >>>> Ačiū, Tomas >>> >>> >> >>