Del karku tai visiems rekomenduoju pasiskaityti kitchen_nax.livejournal.com variantu mases. O siaip nespecialistui geriausia apsimoka karka kokia para pamarinuoti (daug cesnaku, pipiru ir t.t., galima ir asian style). Po to virti kol normaliai isvirs (iki pat kaulo.). Jau tada i orkaite ir tepti a lia taip kaip tas lenkas rode:) Dar manau visai neblogas variantas butu maise tam specialiame kepti, o pabaigoje prapjauti ir aptepti visokiais plutelei reikiamais dalykais:). Pats nebandziau tai negaliu pakomentuoti. Povilas rašė: > As buvau tiek prisiklauses palankiausiu atsiliepimu apie tas vokiskas > superkarkas, bet niekad nedrysdavau ju pirkt, nes man tos porcijytes > pasirdodydavo per dideles, kad ant greituju pavyktu sudoroti. Na, bet > kai nuvareme I Oktoberfest, tai viena diena pries patekima I pacia > svente, nutareme pasitusyt po miesta , na ir aisku paragaut ju isgirtuju > karku dar Hitlerio zaliuku pamegtoje aludeje HB. Stipriai nesigilinant I > pacia aplinka, pasakysiu kad karka man nesukele absol jokiu palankiu > emociju, o kadangi man dar ir glutamatas visur vaidenasi, tai ir joje as > ji aptikau. Juokas juokais, bet tikrai I savo karkas jie sugebejo idet > kazka is situ brudu serijos + buvo kazkokiu tai dazikliu panaudota. O > info mazyciais mazyciais skaiciukais prie kiekvieno is patiekalu + > paaiskinimai meniu lapo apacioje , visgi buvo pateikti. > > "TranZOO" <laisku@nera.net> parašė naujienų > news:hfimie$d49$1@trimpas.omnitel.net... >> kiek vokietijoj esu suedes karku - nei viena lenkiska ar lietuviska >> net nepanasi. >> >> minstutele, apskrudusi, mesa burnoj tirpsta... niamm.... >> >> kepa be apvirimo. >> >> -- >> T >> >> >> "LB" <linasbal@ekoi.lt> wrote in message >> news:hfiip0$6cu$1@trimpas.omnitel.net... >>> skirtumai tarp vokiskos ir lenkiskos karkos (perspeju, gali but >>> subjektyvu, >>> bet is asmenines patirties): >>> >>> lenkiska, su pavirimu - minkstutele, jei apkepta pabaigoj - su >>> plutele tik >>> ant odos >>> vokiska - kietesne, skura sukepus >>> >>> LB >>> >>> "LB" <linasbal@ekoi.lt> wrote in message >>> news:hfifrg$12g$1@trimpas.omnitel.net... >>>> receptas tinkamas >>>> http://www.wielkiezarcie.com/recipe9555.html >>>> versti dabar neturiu laiko >>>> LB >>>> >>>> "Tomas" <t@t.lt> wrote in message >>>> news:hfid3a$ruj$1@trimpas.omnitel.net... >>>>> Sveiki, >>>>> >>>>> su sąlyga, kad uošvis pjovė kiaulę namie atsirado karka. Kažkada rodos >>>>> buvo diskusija apie jos ruošimą, bet neberodo. >>>>> Taigi prašau pasidalinti mintimis apie karkos ruošimą valgymui. >>>>> >>>>> Ačiū, Tomas >>>> >>>> >>> >>> >