Tema: Re: karka
Autorius: tijūnas
Data: 2009-12-07 16:29:52
pasieskokit info apie mesos virima/kepima "zemoj" temperaturoj... turetu 
gautis labai neblogai
as pats vis neprisiruosiu pabandyt...

"Povilas" <geras@vilkas.lt> wrote in message 
news:hfimc6$cp4$1@trimpas.omnitel.net...
> Turbut pries 2.5 -3 metus cia kazkas buvo uzrodes paprastuteli karkos 
> kepimo metoda. Pamenu ,kad tikrai gaminau ir visi sulapnojome labai 
> skaniai. Taip pat pamenu, kad ten ilgai reikejo kepti orkaiteje iki 
> susidare ta traski skurele - gal kokias 2 ar net 3 valandas.
>
> "Tomas" <t@t.lt> parašė naujienų news:hfihl8$4bf$1@trimpas.omnitel.net...
>>
>>
>> "LB" <linasbal@ekoi.lt> parašė naujienų 
>> news:hfifpa$uh$1@trimpas.omnitel.net...
>>> jei kerti lenkiskai: http://www.youtube.com/watch?v=lquPW9jioRE
>>> siap tai kultinis lenku valgis - golonka :)
>>> pries pora sav pas Baltstoges mera buvo pateikta oficialaus priemimo 
>>> metu. riebu, bet jega. teisingi krienai yra BUTINI
>>> LB
>>
>> Visai norėčiau išvengti mėsos apvirimo, nes nesu didelis virtos mėsos 
>> gerbėjas.
>> Radau "bavarišką" recpetą, tai kepa orkaitėj skardoj pripylę vandens.
>> Mėsos gabalas nemažas, nesinori sudeginti, o žalios valgyt tuo labiau :)
>>
>