pasieskokit info apie mesos virima/kepima "zemoj" temperaturoj... turetu gautis labai neblogai as pats vis neprisiruosiu pabandyt... "Povilas" <geras@vilkas.lt> wrote in message news:hfimc6$cp4$1@trimpas.omnitel.net... > Turbut pries 2.5 -3 metus cia kazkas buvo uzrodes paprastuteli karkos > kepimo metoda. Pamenu ,kad tikrai gaminau ir visi sulapnojome labai > skaniai. Taip pat pamenu, kad ten ilgai reikejo kepti orkaiteje iki > susidare ta traski skurele - gal kokias 2 ar net 3 valandas. > > "Tomas" <t@t.lt> parašė naujienų news:hfihl8$4bf$1@trimpas.omnitel.net... >> >> >> "LB" <linasbal@ekoi.lt> parašė naujienų >> news:hfifpa$uh$1@trimpas.omnitel.net... >>> jei kerti lenkiskai: http://www.youtube.com/watch?v=lquPW9jioRE >>> siap tai kultinis lenku valgis - golonka :) >>> pries pora sav pas Baltstoges mera buvo pateikta oficialaus priemimo >>> metu. riebu, bet jega. teisingi krienai yra BUTINI >>> LB >> >> Visai norėčiau išvengti mėsos apvirimo, nes nesu didelis virtos mėsos >> gerbėjas. >> Radau "bavarišką" recpetą, tai kepa orkaitėj skardoj pripylę vandens. >> Mėsos gabalas nemažas, nesinori sudeginti, o žalios valgyt tuo labiau :) >> >