Nu jo, kam isvis ta kulinarija/kontiterija? Taigi atsipjovei ka tik uzverstos kiaules gabala ir grauzi skaniai naturalia mesa ;) "A&G" <laiskudeze@takas.lt> wrote in message news:hjetbo$cmg$1@trimpas.omnitel.net... > primine "darbu" pamokas mokykloj, nu vaikams tai gal ir nieko buvo, bet > dabar tai nevalgyciau > galima skaniai ir naturalia morka sugrauzt > > > > "maza" <XXX@XXX.lt> wrote in message > news:hjcair$aaf$1@trimpas.omnitel.net... >> noriu pasidalinti savo senais-naujais atradimais:) pries pora dienu >> namuose >> buvo gaminami morku saldainiai:) >> keistai skamba, bet visai skanu :) >> >> Pameginkit gal ir jums patiks >> >> >> tai gi reikia 2-3 moku, 100 gr sviesto, 500 gr cukraus ir 2 apelsinu >> zieveliu >> apelsinu zieveles tarkuojam tik pati geltonuma. Morkas supartkuojam per >> smulkia, smulkia burokine tarka arba per vadinama moku (man skaniau per >> pirmaja). >> Viskus ingridientus metam i keptuve ar troskintuve ir maisydami verdame, >> ko >> prades kristalizuotis :), (tai reiskia kol keptuveje visiskai nelisk >> skyscio, turinys pakeis spalva (kokia ji net nemoku pasakyti grazi >> orandzine) :) >> Tada viska dedam pvz i leduku indelius arba i koki plastikini inda tokiu >> sluoksniu, kokius norit tureti saldainius, ir vesiname, vestant ir >> kietejant spalva svieseja, artyn morkos spalvos viskas grizta.. is leduku >> formos lengvai issiima, kadangi yra riebaliuku, o jei dejote i viena >> inda, >> teks patiems supjaustyti.. >> >> >> skanaus >>