Kam dar ta kiaule pjauti, laikai kuily, melzi ir ragauji dar naturaliau o gali jamti ir tiesiai is taros tai cia auksciausia naturalumo pakopa RS wrote: > Nu jo, kam isvis ta kulinarija/kontiterija? Taigi atsipjovei ka tik > uzverstos kiaules gabala ir grauzi skaniai naturalia mesa ;) > > "A&G" <laiskudeze@takas.lt> wrote in message > news:hjetbo$cmg$1@trimpas.omnitel.net... >> primine "darbu" pamokas mokykloj, nu vaikams tai gal ir nieko buvo, >> bet dabar tai nevalgyciau >> galima skaniai ir naturalia morka sugrauzt >> >> >> >> "maza" <XXX@XXX.lt> wrote in message >> news:hjcair$aaf$1@trimpas.omnitel.net... >>> noriu pasidalinti savo senais-naujais atradimais:) pries pora dienu >>> namuose >>> buvo gaminami morku saldainiai:) >>> keistai skamba, bet visai skanu :) >>> >>> Pameginkit gal ir jums patiks >>> >>> >>> tai gi reikia 2-3 moku, 100 gr sviesto, 500 gr cukraus ir 2 apelsinu >>> zieveliu >>> apelsinu zieveles tarkuojam tik pati geltonuma. Morkas supartkuojam per >>> smulkia, smulkia burokine tarka arba per vadinama moku (man skaniau per >>> pirmaja). >>> Viskus ingridientus metam i keptuve ar troskintuve ir maisydami >>> verdame, ko >>> prades kristalizuotis :), (tai reiskia kol keptuveje visiskai nelisk >>> skyscio, turinys pakeis spalva (kokia ji net nemoku pasakyti grazi >>> orandzine) :) >>> Tada viska dedam pvz i leduku indelius arba i koki plastikini inda tokiu >>> sluoksniu, kokius norit tureti saldainius, ir vesiname, vestant ir >>> kietejant spalva svieseja, artyn morkos spalvos viskas grizta.. is >>> leduku >>> formos lengvai issiima, kadangi yra riebaliuku, o jei dejote i viena >>> inda, >>> teks patiems supjaustyti.. >>> >>> >>> skanaus >>> >