O tu is vis jiokiu nevirk esk zalia viska ir dar patarciau neplauti nes pvz. bulves patiektos velenoje yra ganetinai sotu ir nerealiai naturalu sbalen wrote: > ne visas darzoves butina virti, ko cia utriruoji, kaip koks dalbajobas ? > > trickyvic <meilas@meilas.lt> rase news:hjf1q3$gsh$2@trimpas.omnitel.net: > >> Ah viska labai gerai grauzti ir krimsti ir nieko nevirti ir nieko >> nekepti tik tai valgyti kas po balkonu auga, busi labai sveikas grazus >> ir visos moterys nores tau atsiduoti >> >> A&G wrote: >>> primine "darbu" pamokas mokykloj, nu vaikams tai gal ir nieko buvo, >>> bet dabar tai nevalgyciau galima skaniai ir naturalia morka sugrauzt >>> >>> >>> >>> "maza" <XXX@XXX.lt> wrote in message >>> news:hjcair$aaf$1@trimpas.omnitel.net... >>>> noriu pasidalinti savo senais-naujais atradimais:) pries pora dienu >>>> namuose buvo gaminami morku saldainiai:) >>>> keistai skamba, bet visai skanu :) >>>> >>>> Pameginkit gal ir jums patiks >>>> >>>> >>>> tai gi reikia 2-3 moku, 100 gr sviesto, 500 gr cukraus ir 2 apelsinu >>>> zieveliu >>>> apelsinu zieveles tarkuojam tik pati geltonuma. Morkas supartkuojam >>>> per smulkia, smulkia burokine tarka arba per vadinama moku (man >>>> skaniau per pirmaja). >>>> Viskus ingridientus metam i keptuve ar troskintuve ir maisydami >>>> verdame, ko prades kristalizuotis :), (tai reiskia kol keptuveje >>>> visiskai nelisk skyscio, turinys pakeis spalva (kokia ji net nemoku >>>> pasakyti grazi orandzine) :) >>>> Tada viska dedam pvz i leduku indelius arba i koki plastikini inda >>>> tokiu sluoksniu, kokius norit tureti saldainius, ir vesiname, >>>> vestant ir kietejant spalva svieseja, artyn morkos spalvos viskas >>>> grizta.. is leduku formos lengvai issiima, kadangi yra riebaliuku, o >>>> jei dejote i viena inda, teks patiems supjaustyti.. >>>> >>>> >>>> skanaus >>>> >