Tema: Re: morku saldainiai
Autorius: sbalen
Data: 2010-01-23 18:35:09
ne visas darzoves butina virti, ko cia utriruoji, kaip koks dalbajobas ?

trickyvic <meilas@meilas.lt> rase news:hjf1q3$gsh$2@trimpas.omnitel.net:

> Ah viska labai gerai grauzti ir krimsti ir nieko nevirti ir nieko 
> nekepti tik tai valgyti kas po balkonu auga, busi labai sveikas grazus
> ir visos moterys nores tau atsiduoti
> 
> A&G wrote:
>> primine "darbu" pamokas mokykloj, nu vaikams tai gal ir nieko buvo,
>> bet dabar tai nevalgyciau galima skaniai ir naturalia morka sugrauzt
>> 
>> 
>> 
>> "maza" <XXX@XXX.lt> wrote in message
>> news:hjcair$aaf$1@trimpas.omnitel.net... 
>>> noriu pasidalinti savo senais-naujais atradimais:) pries pora dienu
>>> namuose buvo gaminami morku saldainiai:)
>>> keistai skamba, bet visai skanu :)
>>>
>>> Pameginkit gal ir jums patiks
>>>
>>>
>>> tai gi reikia 2-3 moku, 100 gr sviesto, 500 gr cukraus ir 2 apelsinu
>>> zieveliu
>>> apelsinu zieveles tarkuojam tik pati geltonuma. Morkas supartkuojam
>>> per smulkia, smulkia burokine tarka arba per vadinama moku (man
>>> skaniau per pirmaja).
>>> Viskus ingridientus metam i keptuve ar troskintuve ir maisydami
>>> verdame, ko prades kristalizuotis :), (tai reiskia kol keptuveje
>>> visiskai nelisk skyscio, turinys pakeis spalva (kokia ji net nemoku
>>> pasakyti grazi orandzine) :)
>>> Tada viska dedam pvz i leduku indelius arba i koki plastikini inda
>>> tokiu sluoksniu, kokius norit tureti saldainius,  ir vesiname,
>>> vestant ir kietejant spalva svieseja, artyn morkos spalvos viskas
>>> grizta.. is leduku formos lengvai issiima, kadangi yra riebaliuku, o
>>> jei dejote i viena inda, teks patiems supjaustyti..
>>>
>>>
>>> skanaus 
>>>