ne visas darzoves butina virti, ko cia utriruoji, kaip koks dalbajobas ? trickyvic <meilas@meilas.lt> rase news:hjf1q3$gsh$2@trimpas.omnitel.net: > Ah viska labai gerai grauzti ir krimsti ir nieko nevirti ir nieko > nekepti tik tai valgyti kas po balkonu auga, busi labai sveikas grazus > ir visos moterys nores tau atsiduoti > > A&G wrote: >> primine "darbu" pamokas mokykloj, nu vaikams tai gal ir nieko buvo, >> bet dabar tai nevalgyciau galima skaniai ir naturalia morka sugrauzt >> >> >> >> "maza" <XXX@XXX.lt> wrote in message >> news:hjcair$aaf$1@trimpas.omnitel.net... >>> noriu pasidalinti savo senais-naujais atradimais:) pries pora dienu >>> namuose buvo gaminami morku saldainiai:) >>> keistai skamba, bet visai skanu :) >>> >>> Pameginkit gal ir jums patiks >>> >>> >>> tai gi reikia 2-3 moku, 100 gr sviesto, 500 gr cukraus ir 2 apelsinu >>> zieveliu >>> apelsinu zieveles tarkuojam tik pati geltonuma. Morkas supartkuojam >>> per smulkia, smulkia burokine tarka arba per vadinama moku (man >>> skaniau per pirmaja). >>> Viskus ingridientus metam i keptuve ar troskintuve ir maisydami >>> verdame, ko prades kristalizuotis :), (tai reiskia kol keptuveje >>> visiskai nelisk skyscio, turinys pakeis spalva (kokia ji net nemoku >>> pasakyti grazi orandzine) :) >>> Tada viska dedam pvz i leduku indelius arba i koki plastikini inda >>> tokiu sluoksniu, kokius norit tureti saldainius, ir vesiname, >>> vestant ir kietejant spalva svieseja, artyn morkos spalvos viskas >>> grizta.. is leduku formos lengvai issiima, kadangi yra riebaliuku, o >>> jei dejote i viena inda, teks patiems supjaustyti.. >>> >>> >>> skanaus >>>