nu barselonoje aelijos kepamos krosnyje, tai ko norėt ... labiausiai žudo kartu su viskuo 20 min. 200 C kepta guminė ir sausa krevetė ant viršaus .... > aciliepimai ish zmoniu shiand valgiusiu paeljas barselonoje (portugalijoje, > ne katalunijoje) buvo laaabai prasti ir atviri - labai nepatiko. > hum hau turbut ;) > > > "Silvano" <ateikpas@mane.lt> wrote in message > news:hjs4m3$p5h$1@trimpas.omnitel.net... >> man matyt labai nepasiseke su paeljom ispanijoje, nes lietuvoje gamintos >> (barselonoje) man buvo skanesnes... >> >> o cia tai taip, grozis, tik man labiau i juru gerybiu kokteli panasu, nei i >> paela :) >> "Povilas" <geras@vilkas.lt> wrote in message >> news:hjrvgd$fth$1@trimpas.omnitel.net... >>> >>> >>> "Dautarte" <dautarteISMESTI@gmail.com> parašė naujienų >>> news:hjrt40$bkd$1@trimpas.omnitel.net... >>>> Pati negaminau, bet jei gaminciau, tai imciau sita recepta arba bent >>>> technologija: >>>> http://cuinera-catala.livejournal.com/8365.html >>>> Originaliau nebuna :) >>> >>> Daug kartu Ispanijoje teko ragauti paelja skirtingose vietose, na bet >>> tokio grozio tikrai niekur nemaciau! O tai ka ten maciau, tai labiau >>> panasejo I plova su skirtingu rusiu mesa ir krevetem.Gaila,kad nepasiseke >>> taip paruostos paeljos paragauti. >> >>