Tema: Re: Paelja
Autorius: SMart
Data: 2010-01-29 08:30:08
nu barselonoje aelijos kepamos krosnyje, tai ko norėt ... labiausiai 
žudo kartu su viskuo 20 min. 200 C kepta guminė ir sausa krevetė ant 
viršaus ....

> aciliepimai ish zmoniu shiand valgiusiu paeljas barselonoje (portugalijoje, 
> ne katalunijoje) buvo laaabai prasti ir atviri - labai nepatiko.
> hum hau turbut ;)
>
>
> "Silvano" <ateikpas@mane.lt> wrote in message 
> news:hjs4m3$p5h$1@trimpas.omnitel.net...
>> man matyt labai nepasiseke su paeljom ispanijoje, nes lietuvoje gamintos 
>> (barselonoje) man buvo skanesnes...
>>
>> o cia tai taip, grozis, tik man labiau i juru gerybiu kokteli panasu, nei i 
>> paela :)
>> "Povilas" <geras@vilkas.lt> wrote in message 
>> news:hjrvgd$fth$1@trimpas.omnitel.net...
>>>
>>>
>>> "Dautarte" <dautarteISMESTI@gmail.com> parašė naujienų 
>>> news:hjrt40$bkd$1@trimpas.omnitel.net...
>>>> Pati negaminau, bet jei gaminciau, tai imciau sita recepta arba bent 
>>>> technologija:
>>>> http://cuinera-catala.livejournal.com/8365.html
>>>> Originaliau nebuna :)
>>>
>>> Daug kartu Ispanijoje teko ragauti paelja skirtingose vietose, na bet 
>>> tokio grozio tikrai niekur nemaciau! O tai ka ten maciau, tai labiau 
>>> panasejo I plova su skirtingu rusiu mesa ir krevetem.Gaila,kad nepasiseke 
>>> taip paruostos paeljos paragauti.
>>
>>