noreciau reabilituotis - paela "barselonoje" valgiau pries du metus :)) "SMart" <strazdaitisNoSpAm@gmail.com> wrote in message news:mn.e9fe7da10d661f63.0@gmail.com... > nu barselonoje aelijos kepamos krosnyje, tai ko norėt ... labiausiai žudo > kartu su viskuo 20 min. 200 C kepta guminė ir sausa krevetė ant viršaus > .... > >> aciliepimai ish zmoniu shiand valgiusiu paeljas barselonoje >> (portugalijoje, ne katalunijoje) buvo laaabai prasti ir atviri - labai >> nepatiko. >> hum hau turbut ;) >> >> >> "Silvano" <ateikpas@mane.lt> wrote in message >> news:hjs4m3$p5h$1@trimpas.omnitel.net... >>> man matyt labai nepasiseke su paeljom ispanijoje, nes lietuvoje gamintos >>> (barselonoje) man buvo skanesnes... >>> >>> o cia tai taip, grozis, tik man labiau i juru gerybiu kokteli panasu, >>> nei i paela :) >>> "Povilas" <geras@vilkas.lt> wrote in message >>> news:hjrvgd$fth$1@trimpas.omnitel.net... >>>> >>>> >>>> "Dautarte" <dautarteISMESTI@gmail.com> parašė naujienų >>>> news:hjrt40$bkd$1@trimpas.omnitel.net... >>>>> Pati negaminau, bet jei gaminciau, tai imciau sita recepta arba bent >>>>> technologija: >>>>> http://cuinera-catala.livejournal.com/8365.html >>>>> Originaliau nebuna :) >>>> >>>> Daug kartu Ispanijoje teko ragauti paelja skirtingose vietose, na bet >>>> tokio grozio tikrai niekur nemaciau! O tai ka ten maciau, tai labiau >>>> panasejo I plova su skirtingu rusiu mesa ir krevetem.Gaila,kad >>>> nepasiseke taip paruostos paeljos paragauti. >>> >>> > >