Kažkada valgiau paelija pas Romano. Pusiau su beda, tik kad brangoka ir juros gerybiu mažoka... Kroatijos šiaurej daug skanesne. http://pozherukas.livejournal.com/19750.html "Silvano" <ateikpas@mane.lt> wrote in message news:hjs4m3$p5h$1@trimpas.omnitel.net... > man matyt labai nepasiseke su paeljom ispanijoje, nes lietuvoje gamintos > (barselonoje) man buvo skanesnes... > > o cia tai taip, grozis, tik man labiau i juru gerybiu kokteli panasu, nei > i paela :) > "Povilas" <geras@vilkas.lt> wrote in message > news:hjrvgd$fth$1@trimpas.omnitel.net... >> >> >> "Dautarte" <dautarteISMESTI@gmail.com> paraðë naujienø >> news:hjrt40$bkd$1@trimpas.omnitel.net... >>> Pati negaminau, bet jei gaminciau, tai imciau sita recepta arba bent >>> technologija: >>> http://cuinera-catala.livejournal.com/8365.html >>> Originaliau nebuna :) >> >> Daug kartu Ispanijoje teko ragauti paelja skirtingose vietose, na bet >> tokio grozio tikrai niekur nemaciau! O tai ka ten maciau, tai labiau >> panasejo I plova su skirtingu rusiu mesa ir krevetem.Gaila,kad nepasiseke >> taip paruostos paeljos paragauti. > >