Tema: Re: ricotta suris/varske - home made
Autorius: apu
Data: 2010-02-01 11:56:26
jei kam reik merliuku, galiu nuo vaiko nenaudojamais pasidalint ;-)

"apu" <TrintNumizmadamsasTrint@takas.lt> wrote in message 
news:hk68dt$2al$1@trimpas.omnitel.net...
> nu negaliu nepasidalinti. sori, jei jau buvo tokis dalykas.
>
> zmona padare ricotta suri/varske home made. nerealybe.
>
> Receptas:
>
> kefyras 1l (maisiuke) ir psio ;-)
>
> Maisiukas igrudamas i saldikli ir istraukiamas jau su uzsalusiu turiniu.
>
> Ledinis kefyras islupamas is maisiuko ir imetamas i merliuka.
>
> Merliukas su turiniu dedamas i keurasamti ar pakabinamas an ciaupo (mes 
> kabinom ir palikom pernakt), kad is atitirpancio turinio isvarvetu 
> skystis.
>
> Kai nusivarva - dedam i bliuduka ir ruosiam kas kaip nori. Galima deti 
> cesnako+ zoleliu; galima su uogiene/dzemu valgyti; tepti ant sausainiu ir 
> pan. kiekvieno fantazijos reikalas.
>
> Skanaus.
>
> A/
>
>
>