reiktu chemines analizes. Manau skirtumai butu bent tuo atzvilgiu, kad komerciniuose kiausiniuose gali but antibiotiku likuciu ir pan. kokybe ir maistingumas nepriklauso nuo to ar rudas, ar baltas. "shimtas kinieciu" <tehdrama@gramar.nazi> wrote in message news:hn88an$hs0$1@trimpas.omnitel.net... o kokibe nuo pasharo priklauso ar kaip? ;) "bzik" <bzik@bzik.bzik> wrote in message news:hn87t6$h85$1@trimpas.omnitel.net... > ne. Geltonumas priklauso nuo pasaro. > > "Junda" <vertimai@gmail.com> wrote in message > news:hn87p0$gu5$1@trimpas.omnitel.net... >> Tai visgi ar yra ryšys tarp trynio geltonumo ir kiaušinio >> gerumo/ekologiškumo/sveikumo? Man yra tekę vienoj girininkijoj >> nusipirkti 20 kiaušinių. Visi jie buvo su dvigubu tryniu. Čia normalu? >> Yra tekę nusipirkti iš kaimo bobulės kiaušinių ir jie buvo su blyškiu >> tryniu, tai jie buvo blogi? Labai man įdomus šitas klausimas. >> >>