paragauk kaimisko kiausinio kepto arba minkstai virto be jokio majonezo tik su druskela tai pirkstus nusigrausi kaip skanu, po kaimisku kiausu parduotuviniai man neskanus jokiam pavidale "bzik" <bzik@bzik.bzik> wrote in message news:hn899j$jbr$1@trimpas.omnitel.net... > niekad nepajutau. Matyt duona ar majonezas skoni gadina :) > > "A&G" <laiskudeze@takas.lt> wrote in message news:hn88ul$iq0$1@trimpas.omnitel.net... >> jeigu i kokybes savoka itraukiame skonines savybes, tai skiriasi ir dar kaip >> "bzik" <bzik@bzik.bzik> wrote in message news:hn88ok$igp$1@trimpas.omnitel.net... >>> reiktu chemines analizes. Manau skirtumai butu bent tuo atzvilgiu, kad komerciniuose kiausiniuose gali but antibiotiku likuciu ir pan. >>> kokybe ir maistingumas nepriklauso nuo to ar rudas, ar baltas. >>> >>> "shimtas kinieciu" <tehdrama@gramar.nazi> wrote in message news:hn88an$hs0$1@trimpas.omnitel.net... >>> o kokibe nuo pasharo priklauso ar kaip? ;) >>> >>> "bzik" <bzik@bzik.bzik> wrote in message >>> news:hn87t6$h85$1@trimpas.omnitel.net... >>>> ne. Geltonumas priklauso nuo pasaro. >>>> >>>> "Junda" <vertimai@gmail.com> wrote in message >>>> news:hn87p0$gu5$1@trimpas.omnitel.net... >>>>> Tai visgi ar yra ryšys tarp trynio geltonumo ir kiaušinio >>>>> gerumo/ekologiškumo/sveikumo? Man yra tekę vienoj girininkijoj >>>>> nusipirkti 20 kiaušinių. Visi jie buvo su dvigubu tryniu. Čia normalu? >>>>> Yra tekę nusipirkti iš kaimo bobulės kiaušinių ir jie buvo su blyškiu >>>>> tryniu, tai jie buvo blogi? Labai man įdomus šitas klausimas. >>>>> >>>>>