Tema: Re: apie kiausinius
Autorius: A&G
Data: 2010-03-10 16:13:54
paragauk kaimisko kiausinio kepto arba minkstai virto be jokio majonezo tik su druskela tai pirkstus nusigrausi kaip skanu, po kaimisku kiausu parduotuviniai man neskanus jokiam pavidale

"bzik" <bzik@bzik.bzik> wrote in message news:hn899j$jbr$1@trimpas.omnitel.net...
> niekad nepajutau. Matyt duona ar majonezas skoni gadina :)
> 
> "A&G" <laiskudeze@takas.lt> wrote in message news:hn88ul$iq0$1@trimpas.omnitel.net...
>> jeigu i kokybes savoka itraukiame skonines savybes, tai skiriasi ir dar kaip
>> "bzik" <bzik@bzik.bzik> wrote in message news:hn88ok$igp$1@trimpas.omnitel.net...
>>> reiktu chemines analizes. Manau skirtumai butu bent tuo atzvilgiu, kad komerciniuose kiausiniuose gali but antibiotiku likuciu ir pan.
>>> kokybe ir maistingumas nepriklauso nuo to ar rudas, ar baltas.
>>> 
>>> "shimtas kinieciu" <tehdrama@gramar.nazi> wrote in message news:hn88an$hs0$1@trimpas.omnitel.net...
>>> o kokibe nuo pasharo priklauso ar kaip? ;)
>>> 
>>> "bzik" <bzik@bzik.bzik> wrote in message 
>>> news:hn87t6$h85$1@trimpas.omnitel.net...
>>>> ne. Geltonumas priklauso nuo pasaro.
>>>>
>>>> "Junda" <vertimai@gmail.com> wrote in message 
>>>> news:hn87p0$gu5$1@trimpas.omnitel.net...
>>>>> Tai visgi ar yra ryšys tarp trynio geltonumo ir kiaušinio
>>>>> gerumo/ekologiškumo/sveikumo? Man yra tekę vienoj girininkijoj
>>>>> nusipirkti 20 kiaušinių. Visi jie buvo su dvigubu tryniu. Čia normalu?
>>>>> Yra tekę nusipirkti iš kaimo bobulės kiaušinių ir jie buvo su blyškiu
>>>>> tryniu, tai jie buvo blogi? Labai man įdomus šitas klausimas.
>>>>>
>>>>>