Tema: Re: apie kiausinius
Autorius: bzik
Data: 2010-03-10 16:10:59
niekad nepajutau. Matyt duona ar majonezas skoni gadina :)

"A&G" <laiskudeze@takas.lt> wrote in message news:hn88ul$iq0$1@trimpas.omnitel.net...
> jeigu i kokybes savoka itraukiame skonines savybes, tai skiriasi ir dar kaip
> "bzik" <bzik@bzik.bzik> wrote in message news:hn88ok$igp$1@trimpas.omnitel.net...
>> reiktu chemines analizes. Manau skirtumai butu bent tuo atzvilgiu, kad komerciniuose kiausiniuose gali but antibiotiku likuciu ir pan.
>> kokybe ir maistingumas nepriklauso nuo to ar rudas, ar baltas.
>> 
>> "shimtas kinieciu" <tehdrama@gramar.nazi> wrote in message news:hn88an$hs0$1@trimpas.omnitel.net...
>> o kokibe nuo pasharo priklauso ar kaip? ;)
>> 
>> "bzik" <bzik@bzik.bzik> wrote in message 
>> news:hn87t6$h85$1@trimpas.omnitel.net...
>>> ne. Geltonumas priklauso nuo pasaro.
>>>
>>> "Junda" <vertimai@gmail.com> wrote in message 
>>> news:hn87p0$gu5$1@trimpas.omnitel.net...
>>>> Tai visgi ar yra ryšys tarp trynio geltonumo ir kiaušinio
>>>> gerumo/ekologiškumo/sveikumo? Man yra tekę vienoj girininkijoj
>>>> nusipirkti 20 kiaušinių. Visi jie buvo su dvigubu tryniu. Čia normalu?
>>>> Yra tekę nusipirkti iš kaimo bobulės kiaušinių ir jie buvo su blyškiu
>>>> tryniu, tai jie buvo blogi? Labai man įdomus šitas klausimas.
>>>>
>>>>