niekad nepajutau. Matyt duona ar majonezas skoni gadina :) "A&G" <laiskudeze@takas.lt> wrote in message news:hn88ul$iq0$1@trimpas.omnitel.net... > jeigu i kokybes savoka itraukiame skonines savybes, tai skiriasi ir dar kaip > "bzik" <bzik@bzik.bzik> wrote in message news:hn88ok$igp$1@trimpas.omnitel.net... >> reiktu chemines analizes. Manau skirtumai butu bent tuo atzvilgiu, kad komerciniuose kiausiniuose gali but antibiotiku likuciu ir pan. >> kokybe ir maistingumas nepriklauso nuo to ar rudas, ar baltas. >> >> "shimtas kinieciu" <tehdrama@gramar.nazi> wrote in message news:hn88an$hs0$1@trimpas.omnitel.net... >> o kokibe nuo pasharo priklauso ar kaip? ;) >> >> "bzik" <bzik@bzik.bzik> wrote in message >> news:hn87t6$h85$1@trimpas.omnitel.net... >>> ne. Geltonumas priklauso nuo pasaro. >>> >>> "Junda" <vertimai@gmail.com> wrote in message >>> news:hn87p0$gu5$1@trimpas.omnitel.net... >>>> Tai visgi ar yra ryšys tarp trynio geltonumo ir kiaušinio >>>> gerumo/ekologiškumo/sveikumo? Man yra tekę vienoj girininkijoj >>>> nusipirkti 20 kiaušinių. Visi jie buvo su dvigubu tryniu. Čia normalu? >>>> Yra tekę nusipirkti iš kaimo bobulės kiaušinių ir jie buvo su blyškiu >>>> tryniu, tai jie buvo blogi? Labai man įdomus šitas klausimas. >>>> >>>>