Tema: Re: apie kiausinius
Autorius: A&G
Data: 2010-03-10 16:05:09
jeigu i kokybes savoka itraukiame skonines savybes, tai skiriasi ir dar kaip
"bzik" <bzik@bzik.bzik> wrote in message news:hn88ok$igp$1@trimpas.omnitel.net...
> reiktu chemines analizes. Manau skirtumai butu bent tuo atzvilgiu, kad komerciniuose kiausiniuose gali but antibiotiku likuciu ir pan.
> kokybe ir maistingumas nepriklauso nuo to ar rudas, ar baltas.
> 
> "shimtas kinieciu" <tehdrama@gramar.nazi> wrote in message news:hn88an$hs0$1@trimpas.omnitel.net...
> o kokibe nuo pasharo priklauso ar kaip? ;)
> 
> "bzik" <bzik@bzik.bzik> wrote in message 
> news:hn87t6$h85$1@trimpas.omnitel.net...
>> ne. Geltonumas priklauso nuo pasaro.
>>
>> "Junda" <vertimai@gmail.com> wrote in message 
>> news:hn87p0$gu5$1@trimpas.omnitel.net...
>>> Tai visgi ar yra ryšys tarp trynio geltonumo ir kiaušinio
>>> gerumo/ekologiškumo/sveikumo? Man yra tekę vienoj girininkijoj
>>> nusipirkti 20 kiaušinių. Visi jie buvo su dvigubu tryniu. Čia normalu?
>>> Yra tekę nusipirkti iš kaimo bobulės kiaušinių ir jie buvo su blyškiu
>>> tryniu, tai jie buvo blogi? Labai man įdomus šitas klausimas.
>>>
>>>