Dar va toks momentas.. Kadais viena laidele apie vistu augintoja ziurejau, katras augina isiregistraves uki, turi spravkes, ir pardavineja klienturai is namu. Vis dideja poreikis, reklamos jokios, kaip sakant is lupu i lupas. Atseit augina be jokiu papildu, ka nukula, tuo lesina (vat kiek kartu chemija puciami javai, kuriuos kula, tai analizes nebuvo). Na ir ten visokios zoles dar, kokie nors malti gyvuliuku kaulai, skuros (irgi apie kilme nepranesta). Tai va tas zmogelis minejo, kad trynio spalva galima valdyt be problemu, keiciant raciona. Atseit, daug stipresnis rodiklis yra koncistencija, arba kaip cia pasakyt... trynio tirstumas. T.y. imusus kaimiska natur kiausa i petelne, ir tryni pradurus pvz sakute, tai jis da niekur nebega, kaip medus tasus, ir va cia rodiklis kad kiausas rimts, prisotintas. O parduotuvini tryni pradurus, paleisti ji daug lengviau, kuo labiau vandenelis, tuo maziau dvasingumo :) tokia vat nugirsta istorija. "Povilas" <geras@vilkas.lt> wrote in message news:hn8agj$l54$1@trimpas.omnitel.net... > > > "A&G" <laiskudeze@takas.lt> parašė naujienų > news:hn89f2$jkf$1@trimpas.omnitel.net... >> paragauk kaimisko kiausinio kepto arba minkstai virto be jokio majonezo >> tik su druskela tai pirkstus nusigrausi kaip skanu, po kaimisku kiausu >> parduotuviniai man neskanus jokiam pavidale > > Siandie butent taip ir padariau - valgiau minkstai isvirtus tik su > druskele, o namuose kepta duonyte buvo aptepta kaimisku sviestuku. Jega! > Nors siaip tai kiausu beveik nevartoju. Tiesiog pabandziau prisiminti > jaunystes laikus, kai taip valgydavau.