Na, to kio spec degiklio reikia jei gamini karbono-plieno wok'e. Yra geras apėjimas - špyžiniai wok'ai, kurie tinka tiek dujinėms tiek elektrinėms viryklėms. Atsiranda vienintelis apribojimas - per vieną kartą į keptuvė suverčiamų produktų kiekis. Tarkim mano špyžinis Skeppshult'as ramiai apkepina apie 100-150 g. mėsos ant 4 Kw dujinės skyės. Kinijoj "gatvės" wok'ininkai naudoja iki 40 Kw degiklius nuo baliono, tačiau tai nėra neišvengiamais reikalingas prietaisas. Thai, china food'o padažų pagrindas yra keletas ingridientų: Fish souse, soya souse, ouster souse, rice vinegar, sesame oil, coconut milk, lemon, lime, ginger. Kiti - rečau naudojami. M. > Degikli tenka pirkti atskira galinga ir kurenti nuo baliono. Kepti geriau > lauke, nes taskosi stipriai. > Ivariausiu padazu skirtu butent stir-fry buna parduotuvese. As tik > pradedantis, dar daug ko nebandziau, bet gaunas gerai. > > Padazai dar daznai daromi is soju padazo, fish-sauce (parduotuvej buna), > ryziu vyno (nebandziau). Pasiskaityk receptus, inete daug. Ir jie nekritiski, > dedi ka turi. > >