Na 4 Kw tai jau mazoka. Turiu 7 Kw degikli - pats tas. Tiesa, wokas carbon steel. Na ir mesa tai maza apkrova wokui, darzoves labiau saldo. Gal kokiu smagiu receptu isbandytu turi pasidalinti? Matau domiesi tais dalykais. Tiesa pasakius, jei degiklis 40Kw, tai gal ten wokai arklinio dydzio? 7Kw ant maksimumo tai liepsna jau iki pat woko krastu. "SMart" <strazdaitisNoSpAm@gmail.com> wrote in message news:mn.f3187da36f943762.0@gmail.com... > Na, to kio spec degiklio reikia jei gamini karbono-plieno wok'e. Yra geras > apėjimas - špyžiniai wok'ai, kurie tinka tiek dujinėms tiek elektrinėms > viryklėms. Atsiranda vienintelis apribojimas - per vieną kartą į keptuvė > suverčiamų produktų kiekis. Tarkim mano špyžinis Skeppshult'as ramiai > apkepina apie 100-150 g. mėsos ant 4 Kw dujinės skyės. Kinijoj "gatvės" > wok'ininkai naudoja iki 40 Kw degiklius nuo baliono, tačiau tai nėra > neišvengiamais reikalingas prietaisas. Thai, china food'o padažų pagrindas > yra keletas ingridientų: Fish souse, soya souse, ouster souse, rice > vinegar, sesame oil, coconut milk, lemon, lime, ginger. Kiti - rečau > naudojami. > > M. > >> Degikli tenka pirkti atskira galinga ir kurenti nuo baliono. Kepti geriau >> lauke, nes taskosi stipriai. >> Ivariausiu padazu skirtu butent stir-fry buna parduotuvese. As tik >> pradedantis, dar daug ko nebandziau, bet gaunas gerai. >> >> Padazai dar daznai daromi is soju padazo, fish-sauce (parduotuvej buna), >> ryziu vyno (nebandziau). Pasiskaityk receptus, inete daug. Ir jie >> nekritiski, dedi ka turi. >> >> > >