Tema: Re: thai issinesimui ir .t.t
Autorius: Silvano
Data: 2010-03-30 16:05:29
o kokius makaronus naudojat ? kaip maciau, daugeliui thai receptu tie 
makaronai yra naudojami isvirti, nusausinti, salti?...ar jie faktura 
nesugenda jiems pastovejus nusausintiem ?

"SMart" <strazdaitisNoSpAm@gmail.com> wrote in message 
news:mn.f3187da36f943762.0@gmail.com...
> Na, to kio spec degiklio reikia jei gamini karbono-plieno wok'e. Yra geras 
> apėjimas - špyžiniai wok'ai, kurie tinka tiek dujinėms tiek elektrinėms 
> viryklėms. Atsiranda vienintelis apribojimas - per vieną kartą į keptuvė 
> suverčiamų produktų kiekis. Tarkim mano špyžinis Skeppshult'as ramiai 
> apkepina apie 100-150 g. mėsos ant 4 Kw dujinės skyės. Kinijoj "gatvės" 
> wok'ininkai naudoja iki 40 Kw degiklius nuo baliono, tačiau tai nėra 
> neišvengiamais reikalingas prietaisas. Thai, china food'o padažų pagrindas 
> yra keletas ingridientų: Fish souse, soya souse, ouster souse, rice 
> vinegar, sesame oil, coconut milk, lemon, lime, ginger. Kiti - rečau 
> naudojami.
>
> M.
>
>> Degikli tenka pirkti atskira galinga ir kurenti nuo baliono. Kepti geriau 
>> lauke, nes taskosi stipriai.
>> Ivariausiu padazu skirtu butent stir-fry buna parduotuvese. As tik 
>> pradedantis, dar daug ko nebandziau, bet gaunas gerai.
>>
>> Padazai dar daznai daromi is soju padazo, fish-sauce (parduotuvej buna), 
>> ryziu vyno (nebandziau). Pasiskaityk receptus, inete daug. Ir jie 
>> nekritiski, dedi ka turi.
>>
>>
>
>