o kokius makaronus naudojat ? kaip maciau, daugeliui thai receptu tie makaronai yra naudojami isvirti, nusausinti, salti?...ar jie faktura nesugenda jiems pastovejus nusausintiem ? "SMart" <strazdaitisNoSpAm@gmail.com> wrote in message news:mn.f3187da36f943762.0@gmail.com... > Na, to kio spec degiklio reikia jei gamini karbono-plieno wok'e. Yra geras > apėjimas - špyžiniai wok'ai, kurie tinka tiek dujinėms tiek elektrinėms > viryklėms. Atsiranda vienintelis apribojimas - per vieną kartą į keptuvė > suverčiamų produktų kiekis. Tarkim mano špyžinis Skeppshult'as ramiai > apkepina apie 100-150 g. mėsos ant 4 Kw dujinės skyės. Kinijoj "gatvės" > wok'ininkai naudoja iki 40 Kw degiklius nuo baliono, tačiau tai nėra > neišvengiamais reikalingas prietaisas. Thai, china food'o padažų pagrindas > yra keletas ingridientų: Fish souse, soya souse, ouster souse, rice > vinegar, sesame oil, coconut milk, lemon, lime, ginger. Kiti - rečau > naudojami. > > M. > >> Degikli tenka pirkti atskira galinga ir kurenti nuo baliono. Kepti geriau >> lauke, nes taskosi stipriai. >> Ivariausiu padazu skirtu butent stir-fry buna parduotuvese. As tik >> pradedantis, dar daug ko nebandziau, bet gaunas gerai. >> >> Padazai dar daznai daromi is soju padazo, fish-sauce (parduotuvej buna), >> ryziu vyno (nebandziau). Pasiskaityk receptus, inete daug. Ir jie >> nekritiski, dedi ka turi. >> >> > >