Tikrai ne dziovinimas. Diskaveryje yra tokia laida "kitchen chemistry", bet ten per daug specifiniu zodziu ir per greit sneka. Mano orkaites atveju yra termo zondas, kuri reikia ibesti mesos gamini. Orkaite tada uzduoda vieninteli klausima: kokia mesa? Pavyzdziui gatavos kiaulienos temperatura yra berods 77 laipsniai. Orkaite greitai uzsikaitina iki 150C mazdaug 17-kai minuciu. Po to temperatura krinta iki 65-68 ir tokia pasilieka apie 4-6 valandas. Po biskuti kyla iki 77 ir pasiekus issijungia. Kas keleta minuciu orkaites procesorius vis parodo paskaiciuota busimo (likusio) kepimo laika. Mesa gaunasi tikrai iskepusi, paskrudusi ir svarbiausiai minksta ir sultinga. Orkaite AEG Competence 9971. Bet ten tame chemistr daug gero pasako, tai sakau gal yra kur kokia rusu ar lenku kalba. "locked" <mmr@centras.lt> wrote in message news:hp07nl$jri$1@trimpas.omnitel.net... > o tai cia ne dziovinimas? ar tokioj temperaturoj gali kazkas kepti jei net > iki virimo dar truksta? mokykis anglu arba google translate turetu uztekti > kampo pagavimui > > "Drambliukas" <kacpav@centras.lt> wrote in message > news:hovvaj$9i5$1@trimpas.omnitel.net... > > ...ne anglu kalba. Domina tiek receptai, tiek ir pati informacija. > > Kepimas 70-80 laipsniu temperaturoje. Mano orkaite turi sia funkcija su > > termometru ibestu i mesa, taciau informacijos apie tai per maza. > > > >