Tema: Re: gal yra daugiau info kepimas zemoje temperatroje
Autorius: tijūnas
Data: 2010-04-01 17:42:29
hmmm.... situacija dviprasmiska...
arba as tave apgavau, arba tu mane apgavai, kad as tave apgavau...

:))

"Drambliukas" <kacpav@centras.lt> wrote in message 
news:hp2b3s$gi$1@trimpas.omnitel.net...
> Tijunai, sveikinu Tave. Tu mane balandzio pirmos proga prigavai. Tikrai
> pamaniau, kad aliumininis samtis. Dar pagalvojau, kad niekad nebuciau
> atspejes :))) Sveikinu. Kitiems dar yra proga ka apgaut.
>
> "Dautarte" <dautarteISMESTI@gmail.com> wrote in message
> news:hp1sbe$akb$1@trimpas.omnitel.net...
>> Sake tiesiog "grazus mesos gabaliukas", tai suprantu, kad dalis nera 
>> labai
>> svarbi, svarbiau, kad butu ne is senos karves ir pan.
>> a.s. = arbatinis saukstelis
>>
>>
>> "Drambliukas" <> wrote in message 
>> news:hp1s1c$a35$1@trimpas.omnitel.net...
>> > Dekui isbandysiu, ar yra znoma nuo kur turi buti ta jautiena? Kas yra
> a.s.
>> >
>> > "Dautarte" <> wrote in message
>> > news:hp1mrt$262$1@trimpas.omnitel.net...
>> >> Turiu toki recepta. Drauge sako, jog gavo ji is suomes. Dar nebandytas
>> >> (laukiu, kai turesiu nauja orkaite), bet ragautas - skanu.
>> >>
>> >> Jautiena suomiskai - Tjankol (pavadinimas turbut nera uzrasytas
>> >> teisingai)
>> >>
>> >> 1 kg jautienos
>> >> 1 l vandens
>> >> 100 ml druskos
>> >> 1 a.s. maltu juoduju pipiru
>> >> 1 a.s. sutraskytu kadagiu
>> >>
>> >> Jautiena paruosti. Nusausinti. Uzsaldyti. Ideti i salta orkaite. Mesa
>> > padeti
>> >> ant groteliu, po grotelemis skarda su folija. Mesos nereikia 
>> >> pridengti.
>> >> Orkaite nustatyti 75C ir kepti 12 valandu. Mesa isimti ir 2 val. ideti
> i
>> >> marinata (uzvirinti vandeni su prieskoniais). Isimti, nusausinti.
> Viskas.
>> >>
>> >>
>> >> "Drambliukas" <kacpav@centras.lt> wrote in message
>> >> news:hovvaj$9i5$1@trimpas.omnitel.net...
>> >> > ...ne anglu kalba. Domina tiek receptai, tiek ir pati informacija.
>> >> > Kepimas 70-80 laipsniu temperaturoje. Mano orkaite turi sia funkcija
> su
>> >> > termometru ibestu i mesa, taciau informacijos apie tai per maza.
>> >> >
>> >> >
>> >>
>> >>
>> >>
>> >
>> >
>>
>>
>
>