hmmm.... situacija dviprasmiska... arba as tave apgavau, arba tu mane apgavai, kad as tave apgavau... :)) "Drambliukas" <kacpav@centras.lt> wrote in message news:hp2b3s$gi$1@trimpas.omnitel.net... > Tijunai, sveikinu Tave. Tu mane balandzio pirmos proga prigavai. Tikrai > pamaniau, kad aliumininis samtis. Dar pagalvojau, kad niekad nebuciau > atspejes :))) Sveikinu. Kitiems dar yra proga ka apgaut. > > "Dautarte" <dautarteISMESTI@gmail.com> wrote in message > news:hp1sbe$akb$1@trimpas.omnitel.net... >> Sake tiesiog "grazus mesos gabaliukas", tai suprantu, kad dalis nera >> labai >> svarbi, svarbiau, kad butu ne is senos karves ir pan. >> a.s. = arbatinis saukstelis >> >> >> "Drambliukas" <> wrote in message >> news:hp1s1c$a35$1@trimpas.omnitel.net... >> > Dekui isbandysiu, ar yra znoma nuo kur turi buti ta jautiena? Kas yra > a.s. >> > >> > "Dautarte" <> wrote in message >> > news:hp1mrt$262$1@trimpas.omnitel.net... >> >> Turiu toki recepta. Drauge sako, jog gavo ji is suomes. Dar nebandytas >> >> (laukiu, kai turesiu nauja orkaite), bet ragautas - skanu. >> >> >> >> Jautiena suomiskai - Tjankol (pavadinimas turbut nera uzrasytas >> >> teisingai) >> >> >> >> 1 kg jautienos >> >> 1 l vandens >> >> 100 ml druskos >> >> 1 a.s. maltu juoduju pipiru >> >> 1 a.s. sutraskytu kadagiu >> >> >> >> Jautiena paruosti. Nusausinti. Uzsaldyti. Ideti i salta orkaite. Mesa >> > padeti >> >> ant groteliu, po grotelemis skarda su folija. Mesos nereikia >> >> pridengti. >> >> Orkaite nustatyti 75C ir kepti 12 valandu. Mesa isimti ir 2 val. ideti > i >> >> marinata (uzvirinti vandeni su prieskoniais). Isimti, nusausinti. > Viskas. >> >> >> >> >> >> "Drambliukas" <kacpav@centras.lt> wrote in message >> >> news:hovvaj$9i5$1@trimpas.omnitel.net... >> >> > ...ne anglu kalba. Domina tiek receptai, tiek ir pati informacija. >> >> > Kepimas 70-80 laipsniu temperaturoje. Mano orkaite turi sia funkcija > su >> >> > termometru ibestu i mesa, taciau informacijos apie tai per maza. >> >> > >> >> > >> >> >> >> >> >> >> > >> > >> >> > >