Dekui isbandysiu, ar yra znoma nuo kur turi buti ta jautiena? Kas yra a.s. "Dautarte" <dautarteISMESTI@gmail.com> wrote in message news:hp1mrt$262$1@trimpas.omnitel.net... > Turiu toki recepta. Drauge sako, jog gavo ji is suomes. Dar nebandytas > (laukiu, kai turesiu nauja orkaite), bet ragautas - skanu. > > Jautiena suomiskai - Tjankol (pavadinimas turbut nera uzrasytas teisingai) > > 1 kg jautienos > 1 l vandens > 100 ml druskos > 1 a.s. maltu juoduju pipiru > 1 a.s. sutraskytu kadagiu > > Jautiena paruosti. Nusausinti. Uzsaldyti. Ideti i salta orkaite. Mesa padeti > ant groteliu, po grotelemis skarda su folija. Mesos nereikia pridengti. > Orkaite nustatyti 75C ir kepti 12 valandu. Mesa isimti ir 2 val. ideti i > marinata (uzvirinti vandeni su prieskoniais). Isimti, nusausinti. Viskas. > > > "Drambliukas" <kacpav@centras.lt> wrote in message > news:hovvaj$9i5$1@trimpas.omnitel.net... > > ...ne anglu kalba. Domina tiek receptai, tiek ir pati informacija. > > Kepimas 70-80 laipsniu temperaturoje. Mano orkaite turi sia funkcija su > > termometru ibestu i mesa, taciau informacijos apie tai per maza. > > > > > > >