ir apie tai parašyta, kad nieko jos ten nebėga - tai negi nežiūrėjot tų linkų duotų ? "tijunas" <x@x.xx> wrote in message news:hp1kg0$tvq$1@trimpas.omnitel.net... > per tą laidą rodė būtent su apskrudinimu... > o ir šiaip - apskrudinus turėtų mažiau sulčių išbėgt > > "pragäras" <briuseliokopustas@hotmail.com> wrote in message > news:hp1kcp$tr9$1@trimpas.omnitel.net... >> tai kad būtent nereikia skrudinti pateikti linkai teigia >> >> "TranZOO" <laisku@nera.net> wrote in message >> news:hp1fc1$mlp$1@trimpas.omnitel.net... >>> imamas mesos gabalas, lietlempe apdeginamas ir kisamas i orkaite. kepama >>> ilgai. kiaulei reikia 70-80, jauciui 50-60. >>> >>> as ikaitinu rkaite iki max, jungiu grili iki raudomumo, apskrudinu taip >>> kokia 10-15 min, tada mazinu temperatura. geriau suvyniot i folija, arba >>> kas 20-30 min laistyt. >>> >>> -- >>> T >>> >>> "Drambliukas" <kacpav@centras.lt> wrote in message >>> news:hovvaj$9i5$1@trimpas.omnitel.net... >>>> ...ne anglu kalba. Domina tiek receptai, tiek ir pati informacija. >>>> Kepimas 70-80 laipsniu temperaturoje. Mano orkaite turi sia funkcija su >>>> termometru ibestu i mesa, taciau informacijos apie tai per maza. >>>> >>>> > >