Tijunai, sveikinu Tave. Tu mane balandzio pirmos proga prigavai. Tikrai pamaniau, kad aliumininis samtis. Dar pagalvojau, kad niekad nebuciau atspejes :))) Sveikinu. Kitiems dar yra proga ka apgaut. "Dautarte" <dautarteISMESTI@gmail.com> wrote in message news:hp1sbe$akb$1@trimpas.omnitel.net... > Sake tiesiog "grazus mesos gabaliukas", tai suprantu, kad dalis nera labai > svarbi, svarbiau, kad butu ne is senos karves ir pan. > a.s. = arbatinis saukstelis > > > "Drambliukas" <> wrote in message news:hp1s1c$a35$1@trimpas.omnitel.net... > > Dekui isbandysiu, ar yra znoma nuo kur turi buti ta jautiena? Kas yra a.s. > > > > "Dautarte" <> wrote in message > > news:hp1mrt$262$1@trimpas.omnitel.net... > >> Turiu toki recepta. Drauge sako, jog gavo ji is suomes. Dar nebandytas > >> (laukiu, kai turesiu nauja orkaite), bet ragautas - skanu. > >> > >> Jautiena suomiskai - Tjankol (pavadinimas turbut nera uzrasytas > >> teisingai) > >> > >> 1 kg jautienos > >> 1 l vandens > >> 100 ml druskos > >> 1 a.s. maltu juoduju pipiru > >> 1 a.s. sutraskytu kadagiu > >> > >> Jautiena paruosti. Nusausinti. Uzsaldyti. Ideti i salta orkaite. Mesa > > padeti > >> ant groteliu, po grotelemis skarda su folija. Mesos nereikia pridengti. > >> Orkaite nustatyti 75C ir kepti 12 valandu. Mesa isimti ir 2 val. ideti i > >> marinata (uzvirinti vandeni su prieskoniais). Isimti, nusausinti. Viskas. > >> > >> > >> "Drambliukas" <kacpav@centras.lt> wrote in message > >> news:hovvaj$9i5$1@trimpas.omnitel.net... > >> > ...ne anglu kalba. Domina tiek receptai, tiek ir pati informacija. > >> > Kepimas 70-80 laipsniu temperaturoje. Mano orkaite turi sia funkcija su > >> > termometru ibestu i mesa, taciau informacijos apie tai per maza. > >> > > >> > > >> > >> > >> > > > > > >