per tą laidą rodė būtent su apskrudinimu... o ir šiaip - apskrudinus turėtų mažiau sulčių išbėgt "pragäras" <briuseliokopustas@hotmail.com> wrote in message news:hp1kcp$tr9$1@trimpas.omnitel.net... > tai kad būtent nereikia skrudinti pateikti linkai teigia > > "TranZOO" <laisku@nera.net> wrote in message > news:hp1fc1$mlp$1@trimpas.omnitel.net... >> imamas mesos gabalas, lietlempe apdeginamas ir kisamas i orkaite. kepama >> ilgai. kiaulei reikia 70-80, jauciui 50-60. >> >> as ikaitinu rkaite iki max, jungiu grili iki raudomumo, apskrudinu taip >> kokia 10-15 min, tada mazinu temperatura. geriau suvyniot i folija, arba >> kas 20-30 min laistyt. >> >> -- >> T >> >> "Drambliukas" <kacpav@centras.lt> wrote in message >> news:hovvaj$9i5$1@trimpas.omnitel.net... >>> ...ne anglu kalba. Domina tiek receptai, tiek ir pati informacija. >>> Kepimas 70-80 laipsniu temperaturoje. Mano orkaite turi sia funkcija su >>> termometru ibestu i mesa, taciau informacijos apie tai per maza. >>> >>>