Tema: Re: gal yra daugiau info kepimas zemoje temperatroje
Autorius: Dautarte
Data: 2010-04-01 11:52:13
Turiu toki recepta. Drauge sako, jog gavo ji is suomes. Dar nebandytas
(laukiu, kai turesiu nauja orkaite), bet ragautas - skanu.

Jautiena suomiskai - Tjankol (pavadinimas turbut nera uzrasytas teisingai)

1 kg jautienos
1 l vandens
100 ml druskos
1 a.s. maltu juoduju pipiru
1 a.s. sutraskytu kadagiu

Jautiena paruosti. Nusausinti. Uzsaldyti. Ideti i salta orkaite. Mesa padeti 
ant groteliu, po grotelemis skarda su folija. Mesos nereikia pridengti. 
Orkaite nustatyti 75C ir kepti 12 valandu. Mesa isimti ir 2 val. ideti i 
marinata (uzvirinti vandeni su prieskoniais). Isimti, nusausinti. Viskas.


"Drambliukas" <kacpav@centras.lt> wrote in message
news:hovvaj$9i5$1@trimpas.omnitel.net...
> ...ne anglu kalba. Domina tiek receptai, tiek ir pati informacija.
> Kepimas 70-80 laipsniu temperaturoje. Mano orkaite turi sia funkcija su
> termometru ibestu i mesa, taciau informacijos apie tai per maza.
>
>