Turiu toki recepta. Drauge sako, jog gavo ji is suomes. Dar nebandytas (laukiu, kai turesiu nauja orkaite), bet ragautas - skanu. Jautiena suomiskai - Tjankol (pavadinimas turbut nera uzrasytas teisingai) 1 kg jautienos 1 l vandens 100 ml druskos 1 a.s. maltu juoduju pipiru 1 a.s. sutraskytu kadagiu Jautiena paruosti. Nusausinti. Uzsaldyti. Ideti i salta orkaite. Mesa padeti ant groteliu, po grotelemis skarda su folija. Mesos nereikia pridengti. Orkaite nustatyti 75C ir kepti 12 valandu. Mesa isimti ir 2 val. ideti i marinata (uzvirinti vandeni su prieskoniais). Isimti, nusausinti. Viskas. "Drambliukas" <kacpav@centras.lt> wrote in message news:hovvaj$9i5$1@trimpas.omnitel.net... > ...ne anglu kalba. Domina tiek receptai, tiek ir pati informacija. > Kepimas 70-80 laipsniu temperaturoje. Mano orkaite turi sia funkcija su > termometru ibestu i mesa, taciau informacijos apie tai per maza. > >