a.s. - aliumininis samtis :) "Drambliukas" <kacpav@centras.lt> wrote in message news:hp1s1c$a35$1@trimpas.omnitel.net... > Dekui isbandysiu, ar yra znoma nuo kur turi buti ta jautiena? Kas yra a.s. > > "Dautarte" <dautarteISMESTI@gmail.com> wrote in message > news:hp1mrt$262$1@trimpas.omnitel.net... >> Turiu toki recepta. Drauge sako, jog gavo ji is suomes. Dar nebandytas >> (laukiu, kai turesiu nauja orkaite), bet ragautas - skanu. >> >> Jautiena suomiskai - Tjankol (pavadinimas turbut nera uzrasytas >> teisingai) >> >> 1 kg jautienos >> 1 l vandens >> 100 ml druskos >> 1 a.s. maltu juoduju pipiru >> 1 a.s. sutraskytu kadagiu >> >> Jautiena paruosti. Nusausinti. Uzsaldyti. Ideti i salta orkaite. Mesa > padeti >> ant groteliu, po grotelemis skarda su folija. Mesos nereikia pridengti. >> Orkaite nustatyti 75C ir kepti 12 valandu. Mesa isimti ir 2 val. ideti i >> marinata (uzvirinti vandeni su prieskoniais). Isimti, nusausinti. Viskas. >> >> >> "Drambliukas" <kacpav@centras.lt> wrote in message >> news:hovvaj$9i5$1@trimpas.omnitel.net... >> > ...ne anglu kalba. Domina tiek receptai, tiek ir pati informacija. >> > Kepimas 70-80 laipsniu temperaturoje. Mano orkaite turi sia funkcija su >> > termometru ibestu i mesa, taciau informacijos apie tai per maza. >> > >> > >> >> >> > >